GIV ET GAVEKORT TIL SHAKESPEARE FESTIVAL!  

Hvert år i august præsenterer HamletScenen Shakespeare Festival. Festivalen byder bl.a. på klassisk teater og koncerter, og indholdet varierer fra år til år. Det er altid moderne Shakespeare, som er iscenesat og opført af anerkendte kunstnere og kompagnier fra hele verden. Scenen er bygget ud over voldgraven og har det smukke Kronborg Slot som bagtæppe. Det danske sommervejr er en respekteret medspiller, der sikrer, at hver forestilling bliver en magisk oplevelse. Hver aften inden forestillingen kan man nyde en dejlig picnic af lokale råvarer på de skønne grønne volde omkring slottet.

Gavekortet kan benyttes til valgfri forestilling og evt. picnic. Vælg selv værdien på det gavekort, som du giver og skriv en personlig hilsen, inden du færdiggør købet.

Billetpriser kr. 400,00/300,00/200,00 og picnic kr. 200,00.

Shakespeare festival 2018

Programmet på Shakespeare Festival 2018 byder teateroplevelser helt ud over det sædvanlige med forestillinger fra hele verden. Vær med, når scenen i år fyldes af smukke kinesiske dragter og masker i Hamlet – The Revenge of Prince Zi Dan, tysk teaterkoncert Searching for William og årets egenproducerede Shakespeare in Concert 2018.

Læs mere om Hamlet – The Revenge of Prince Zi Dan

Læs mere om  Searching for William

Læs mere om Shakespeare in Concert 2018

DET SAGDE PUBLIKUM…

”Nød forestillingen i fulde drag i torsdags, hvor alt gik op i en højere enhed, og hvor vejrguderne var med os.” – Anne Rydung Dupont, Facebook

”Der var vindstille, lunt og smukt solnedgangslys. En aften at huske.” – Nina Ahnfelt-Rønne, Facebook

“Shakespeare kan tåle at blive reduceret til essensen – og det var gjort helt rigtigt!”  – Mette Holm, Facebook

”Pragtfuld aften i torsdags – nød hvert sekund!” – Lizzie D Andersen, Facebook

 

Køb gavekort

Festival 2018

X