Shakespeare Was Here

gratis shakespeare intro hver aften inden forestilling

Hver aften inden forestilling, byder Hamletscenen velkommen til en gratis Shakespeare intro.  Et underholdende og bemærkelsesværdigt galleri af internationale Shakespeareeksperter, som alle spilles af én og samme skuespiller. Et usædvanligt one-man-show om en usædvanlig historie, som for altid vil knytte Shakespeare, Hamlet og Kronborg sammen i et af verdens største mysterier.

OM SHAKESPEARE INTRO

Harrison Stratford, en karakteristisk engelsk Shakespeareforsker, har i gennem de sidste to årtier utrætteligt ledt med lys og lygte efter en helt bestemt mursten på Kronborg Slot. En mursten med en særlig håndskreven inskription: Shakespeare was here.

Hans eneste ledetråd og bevis på dens eksistens, er et gammelt sort-hvidt fotografi han har arvet fra sin oldemor, som besøgte Helsingør med sin familie tilbage i 1890. En mursten, hvis mulige fund vil føre til det definitive bevis for, at William Shakespeare har besøgt Kronborg dengang på Frederik 2’s tid, og derfor har fået kendskab til det danske kongehus og har hørt Saxos historie om den hævngerrige vikingeprins Amled. Ved et årligt Shakespearesymposium, inviterer Harrison Stratford særligt udvalgte forskere fra hele verden til Kronborg. Her får de lejlighed til at bidrage med nye og interessante vinkler, som underbygger hans egen teori om, at Shakespeare ’really’ was here.

SHAKESPEARE WAS HERE
Producent: HamletScenen
Spilleperiode: 1.-17.august Opføres på scenen kl. 19.15 før aftenens primære forestilling.
Idé og manuskript: Lars Romann Engel
Medvirkende: Adam Brix
Sprog: Engelsk med danske overtekster
Varighed: 25 minutter

OBS: Det er ikke muligt at købe billetter til denne forestilling.

X