Dit besøg

Shakespeare Festival er en helt særlig sensommeroplevelse. Hvert år i august kan du opleve originalt Shakespeareteater under åben himmel.  Du kan vælge at fuldende din aften med en lækker picnic, som du kan forudbestille. Når du kommer til Kronborg Slot sidst på eftermiddagen, står din picnic klar til afhentning. Du kan nyde aftensmaden på det smukke udsigtspunkt, Prinsessens Bastion, lige ved Shakespeare Festivals scene, hvor der er udsigt til både strand og slot. Efter måltidet byder vi på en  introduktion til aftenens forestilling og Shakespearetraditionen på Kronborg Slot gennem tiderne.

I takt med, at solen søger mod horisonten, er det tid til at finde sin plads på tribunerne foran Shakespeare Festivals nye scene med Kronborg Slot som imponerende bagtæppe. Som tusmørket sænker sig og svanerne falder til ro i voldgraven nedenfor scenen, folder William Shakespeares udødelige dramatik sig ud i overraskende, underholdende og originale opsætninger fra ind- og udland.

Hver aften inden forestilling har du mulighed for at nyde en picnic på området omkring Kronborg Slot. Årets picnicmenu bliver offentliggjort i løbet af foråret og kan bestilles her på siden.Vores teaterbar åbner kl. 16.00. Her kan du hente din forudbestilte picnic fra 17.30 samt købt drikkevarer og snacks. Det er også muligt at forudbestille drikkevarer til forestillingspausen. Prinsessens Bastion er et herligt sted at nyde sin picnic eller drink – her er udsigt over havet og til både by, havn og Sverige.

X