Praktisk information

HamletScenen præsenterer friluftsteater i verdensklasse. Vi aflyser aldrig en forestilling før det angivne begyndelsestidspunkt.

Har du spørgsmål ang. billetter? Ring til Billetten på telefon 70 20 20 96

Vejret

Alle forestillinger opføres under åben himmel på Shakespeare Festival, så husk både varmt og vindtæt tøj! Når mørket sænker sig, kan det blive køligt. Vær opmærksom på, at forestillinger ikke aflyses på forhånd i tilfælde af dårligt vejr. Skulle det regne, kan der købes varme tæpper og regnslag i teaterbaren.

Læs HamletScenens retningslinjer i forhold til udfordrende vejrforhold i forbindelse med forestillinger på Shakespeare Festival

Billetter

Billetter til Shakespeare Festival 2018 kan købes fra d. 20.marts kl. 12.00.

Læs handelsbetingelser for billetter købt via teaterbilletter.dk, for billetter købt via billetten.dk.

Gruppebilletter

Ønsker du at bestille billetter til en større gruppe eller booke et særarrangement hos HamletScenen, sidder HamletScenens Mia Møller Larsen klar til at hjælpe på mail: mia@hamletscenen.dk eller telefon +45 2491 9100. Læs mere om oplevelser for grupper på Shakespeare Festival

Siddepladser

Shakespeare Festivals publikumtribune foran scenen består af 649 stole som er nummererede. Afhængig af ledige pladser til den enkelte forestilling, bestemmer du selv hvor du vil sidde til forestillingen i forbindelse med dit billetkøb.

Dit besøg

I menupunktet DIT BESØG kan du læse mere om alt det ekstra, du kan opleve, når du besøger Shakespeare Festival, foruden finde links til rejsevejledninger.

Børn

HamletScenen byder unge Shakespearefans og teatergængere i alle aldre velkommen på Shakespeare Festival. Dog bedes publikum bemærke aldersgrænsen for hver forestilling og respektere denne.
I tilfælde, hvor ingen aldersgrænse er angivet, er den generelle aldersgrænse på 6 år gældende. Børn under 15 år skal til hver tid færdes ifølge med ansvarlig voksen. Børn skal under forestillingerne sidde på eget sæde og kunne fremvise egen billet mod forlangende.
Husk at medbringe varmt tøj til store og små, da det kan blive køligt, når aftenen sænker sig på Shakespeare Festival.

Unge og studerende

Unge og børn under 25 og/eller studerende kommer billigt i teatret – både alene og i grupper.  Vælg studie- eller ungdomsbilletter, når du køber billetter, og husk dit studiekort eller anden legimitation til forestillingen.

Foto og film

Brugen af ​​kameraer, optageudstyr og mobiltelefoner er ikke tilladt, når forestillingen spiller.
Mobiltelefoner og andre skærme er forstyrrende for både dig og andre publikummer. Vi beder derfor vores publikum om at holde alle apparater slukket under forestillingen.

Billetholdere samtykker i at blive filmet og fotograferet i PR- og udgivelsesøjemed for HamletScenen.

Mad og drikke

Det er muligt at købe mad og drikke på Shakespeare Festival. Inden aftenens forestilling kan du nyde en lækker picnic med drikkevarer efter eget valg på udsigtspunktet Prinsessens Bastion lige ved Shakespeare Festivals scene på Kronborg Slot. Husk at medbring picnictæppe og/eller campingstole til at sidde på imens I nyder jeres picnic.

I vores teaterbar kan du købe drikkevarer og snacks.

 

Overnat i Helsingør

Helsingør byder på en bred vifte af overnatningsmuligheder; her er både hoteller, hostels og camping at vælge imellem. Læs mere om overnatning

X