PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, med mindre du har givet samtykke til dette. F.eks. ved at tilmelde dig HamletScenens nyhedsbrev.

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe de er nødvendige i forhold til de formål, som er grunden til indsamling, behandling og/eller opbevaring af dine data.

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED BILLETKØB

Når du køber billetter til HamletScenens forestillinger, sker dette igennem vores billetoperatør. Vi henviser derfor til Billetten.dk og deres persondatapolitik. Læs mere her: Billetten persondatapolitik

OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED REKRUTTERINGSPROCESSER

Oplysningerne vil alene blive brugt internt hos HamletScenen i forbindelse med rekrutteringsprocesser. HamletScenen sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter dags dato.

DATASIKRING AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge Persondataloven skal dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personoplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

DINE RETTIGHEDER

Hvis du ønsker adgang til dine registrerede oplysninger eller tilbagekalde dit samtykke, kan du rette henvendelse på info@hamletscenen.dk.

HAMLETSCENEN SAMARBEJDER MED FØLGENDE UNDERLEVERANDØRER

Apsis som vi har databehandleraftale med. 

Billetten som vi har databehandleraftale med. 

Lime som vi har databehandleraftale med.

Scenit som vi har databehandleraftale med.

3 som vi har databehandleraftale med.

DATAANSVARLIG:

HamletScenen

CVR 31360587

 

Sidst opdateret d. 31. maj 2018

X