Shakespeare Festival

Teater under åben himmel- kunst, kultur og natur

Hvert år i august præsenterer HamletScenen Shakespeare Festival med masser af friluftsteater på det smukke Kronborg Slot i Helsingør på nordspidsen af Sjælland. Shakespeare Festival er en fejring af William Shakespeares forfatterskab og af originalt friluftsteater. Festivalen er et mødested for Shakespeareentusiaster og andre nysgerrige fra hele verden. Her kan du opleve spektakulære  og originale Shakespearefortolkninger under åben himmel i sensommeraftenen.
 
Forestillingerne er iscenesat og opført af nogle af tidens mest anerkendte teaterkunstnere og kompagnier. Her er vejret en respekteret medspiller, der sikrer, at hver forestilling med garanti er en unik, næsten magisk oplevelse: Shakespeare Festival er teater under åben himmel, med skyerne og stjernerne som tavse tilskuere. I 2017 indviede HamletScenen den nye scene som hvert år bygges henover voldgraven, med Kronborg Slot som bagtæppe og 649 siddepladser på publikumtribunen. 
 
Hvert forår offentligører vi programmet for årets Shakespeare Festival og billetsalget starter senest 1.maj. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

 

Læs om Shakespeare Festival 2018 HER

X