Shakespeare Festival

Hvert år i august præsenterer HamletScenen Shakespeare Festival med masser af friluftsteater på det smukke Kronborg Slot i Helsingør på nordspidsen af Sjælland. I 2017 finder festivalen sted fra 1. – 23. august. Shakespeare Festival er en fejring af William Shakespeares forfatterskab og af originalt friluftsteater. Festivalen er et mødested for Shakespeareentusiaster og andre nysgerrige fra hele verden. Her kan du opleve spektakulære og originale Shakespearefortolkninger under åben himmel i sensommeraftenen. Forestillingerne er iscenesat og opført af nogle af tidens mest anerkendte teaterkunstnere og -kompagnier.

Teater under åben himmel: kunst, kultur og natur

Shakespeare Festival er friluftsteater med en helt unik beliggenhed: Teateroplevelser, hvor kunst, kulturarv og natur forenes i en højere helhed, der skaber en unik oplevelse for publikum. Vores bagtæppe er det smukke Kronborg Slot, det altid omskiftelige danske vejr, mågernes skrig og stjernernes blinken. Her er vejret en respekteret medspiller, der sikrer, at hver forestilling med garanti er en unik, næsten magisk oplevelse: Shakespeare Festival er teater under åben himmel, med skyerne og stjernerne som tavse tilskuere.

I 2017 indvier HamletScenen den nye scene som bygges henover voldgraven, med Kronborg Slot som bagtæppe. Hver aften inden forestillingen kan du nyde en forudbestilt picnic på udsigtspunktet Prinsessens Bastion, lige ved siden af sceneområdet.

Læs mere om Hamlet på Shakespeare Festival 2017

Læs mere om Ophelia – Noh på Shakespeare Festival 2017

Læs mere om Open air cinema: Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde  på Shakespeare Festival 2017

SHAKESPEARE FESTIVAL
PROGRAM 2017

1jul - 13augHele dagenSHAKESPEARE PUPPETRY: OthelloForestillingen er gratis ved køb af indgang til Kronborg Slot

1aug - 19Hele dagenHamletKøb billet

20augHele dagenFILM: Rosenkrans og Gyldenstjerne er dødeKøb billet

22aug - 23Hele dagenOphelia NOHKøb billet

X