Gæstespilssamarbejde på Shakespeare Festival

Shakespeare Festival 2019 er lukket for ansøgninger. Du kan stadig nå at ansøge om at få din forestilling med på Shakespeare Festival i 2020.

Hvis du ønsker at ansøge til Shakespeare Festival, så læs videre her. Læs om ansøgningsfrist i bunden af denne side. 

Shakespeare Festival er friluftsteater på Kronborg Slot, Helsingør i Danmark, alle forestillinger spiller udendørs, dog er scenen overdækket.

Shakespeare Festival har kun 1 scene og samarbejder med kompagnier og kunstnere over hele verden, og derfor er langtidsplanlægning en vigtig forudsætning for tilrettelæggelse af festivalen. Vær opmærksom på, at der kun vises Shakespeare forestillinger på festivalen.

Det betyder i praksis, at hvis du har en Shakespeare forestilling, som du mener kunne være interessant at præsentere på Shakespeare Festivalen, skal du være opmærksom på at teatret kun tager ansøgninger i betragtning som lever op til følgende krav:

  • Er en Shakespeare forestilling
  • Kan spille udendørs
  • Kan spille i august måned 
  • Kan udnytte vores 300 m2 store scene (vedhæft dokumentation af scenografi)

 

Ansøgningsfristen for at komme i betragtning til Shakespeare Festival 2020 er d. 1. februar 2019. Send os en A4 med beskrivelse af din forestilling, vedlæg budget og billeder og send til info@hamletscenen.dk

Hvis din forestilling kommer i betragtning får du en tilbagemelding d. 1. maj 2019, hvis din forestilling ikke kommer i betragtning vil du ikke høre yderligere fra HamletScenen.

X