SFW-ny

køb billet

EN TEATERKONCERT PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

Med den anmelderroste skuespiller og sanger Christian Friedel i front har bandet Woods of Birnam spillet for udsolgte sale med denne teaterkoncert. En stærk, visuel og poetisk forestilling.

Woods of Birnam beviser overlegent i et mash-up mellem teaterforestilling og koncert, at William Shakespeare stadig er både forførende og aktuel. Visuals, lys, lyd og film kombineres i en stærk visuel og sansende fortælling, der er alt andet end klassisk teater. Du inviteres ind i en forunderlig verden mellem drøm og virkelighed, en verden der undersøger og udfordrer essensen af Shakespeares flere hundrede år gamle tekster. På dette års Shakespeare Festival udfolder Woods of Birnam deres underfulde univers under åben himmel på Kronborg Slot, hvor vi blandt andet møder den tvivlende Hamlet, den magtliderlige Macbeth og den lumske drilleånd Puck fra ”En Skærsommernatsdrøm”.

 

Instruktør: Christian Friedel
Medvirkende: Woods of Birnam / Christian Friedel, Philipp Makolies, Uwe Pasora, Ludwig Bauer og Christian Grochau
Producent: Woods of Birnam
Genre: Teaterkoncert/Musikteater

 

SEARCHING FOR WILLIAM ER STØTTET AF

Searching for william

Praktisk info

SPILLEDAGE:    8.-12. August 2018 Kl. 20.00

VARIGHED:    2 timer 30 min. inkl. pause

PRIS:    140-410 kr.

SPROG:    Engelsk og Tysk

UNDERTEKSTER:    Dansk og Engelsk

ALDER:    Anbefales fra 12 år og opefter

køb billet

Praktisk info om Searching for william

SPILLEDAGE    8.-12. August 2018 Kl. 20.00

VARIGHED    2 timer 30 min. inkl. pause

PRIS    140-410 kr.

SPROG    Engelsk og Tysk

UNDERTEKSTER    Dansk og Engelsk

ALDER    Anbefales fra 12 år og opefter

EN TEATERKONCERT PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

Med den anmelderroste skuespiller og sanger Christian Friedel i front, har bandet Woods of Birnam spillet for udsolgte sale med denne teaterkoncert. En stærk visuel og poetisk forestilling.

Woods of Birnam beviser overlegent, i et mash-up mellem teaterforestilling og koncert, at William Shakespeares stadig er både forførende og aktuel. Visuals, lys, lyd og film kombineres i en stærk visuel og sansende fortælling der er alt andet end klassisk teater. Du inviteres ind i en forunderlig verden mellem drøm og virkelighed, i en verden der undersøger og udfordrer essensen af Shakespeares flere hundrede år gamle tekster. På dette års Shakespeare Festival udfolder Woods of Birnam deres underfulde univers under åben himmel på Kronborg Slot, hvor vi bl.a. møder den tvivlende Hamlet, den magtliderlige Macbeth og den lumske drilleånd Puck fra ”En Skærsommernatsdrøm”.

KOM TIL SHAKEPSPEARE INTRO INDEN FORESTILLINGEN KL. 19.15

Instruktør: Christian Friedel
Medvirkende: Woods of Birnam / Christian Friedel, Philipp Makolies, Uwe Pasora, Ludwig Bauer og Christian Grochau
Producent: Woods of Birnam
Genre: Teaterkoncert/Musikteater

X