Presse          Kontakt


ukflag.jpg

Velkommen til Shakespeare Festival 2017

Velkommen til Shakespeare Festival – friluftsteater på Kronborg Slot.


HamletScenen præsenterer i år et festivalprogram, der byder på en ambitiøs, international egenproduktion af Hamlet, et japansk noh-gæstespil, og filmforevisning. Inden forestillingerne kan du nyde en lækker picnic på volden, hvor vi har sat langborde op. Alt sammen i det smukke landskab ved Hamlets eget slot på spidsen af Sjælland.


Festivalperiode: 1. – 21. august 2017.
Hamlet – international egenproduktion


I august 2017 bryder dramaet ud i lys lue, når årets Shakespeare Festival skydes i gang med premieren på teatrets originale og internationale egenproduktion af Shakespeares udødelige klassiker, Hamlet. Forestillingen har Cyron Melville i titelrollen, der får modspil af Natalie Madueño i rollen som Ophelia.Engelsk med danske overtekster.


Varighed: 2,5 timer inklusiv pause.


Verdenspremiere: Tirsdag den 1. august kl.    20:00.


Spilleperiode: Onsdag den 2. august – lørdag den 19. august kl. 20:00

(undtagen mandage den 7. og  14.  august).

 

 

 Køb billet
Japan møder Shakespeare på Kronborg

 
På årets festivalprogram lokker også en nyproduceret, men traditionsrig japansk teaterforestilling, der tager afsæt i Hamlets univers: Ophelia – Noh; et spændende og smukt gæstespil af den anerkendte Sakurama Group fra Tokyo. Her er viderefabuleringen over Ophelias skæbne hensat til det enestående smukke og fascinerende noh-teaters rammer.Japansk med danske og engelske undertekster.


Varighed: Information følger.


Premiere: Tirsdag den 22. august kl. 20:00.


Spilleperiode: Onsdag den 23. august kl. 20:00.


Billetsalget starter lørdag den 26. april. 


Fabulerende film om Hamlets gamle venner

 


Årets filmforevisning under stjernerne er det finurlige komediedrama Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990), en vidtforgrenet videredigtning på Shakespeares fortælling om Hamlet med Gary Oldman og Tim Roth i titelrollerne. Filmen, der er skrevet og instrueret af Tom Stoppard, vandt en guldløve på Venedigs Filmfestival i 1990.Engelsk. Information om eventuel tekstning følger.


Varighed: 118 minutter.


Spilleperiode: Søndag den 20. august kl. 21:00.


Billetsalget starter lørdag den 26. april.