Presse          Kontakt


ukflag.jpg

Lars Romann Engel har fundet sin Hamlet og Ofelia

Hun er blevet kaldt den kommende Sofie Gråbøl og det næste nye stjerneskud. Frisk fra den danske scenekunstskole sprang hun ind i de danske tv-stuer og blev landskendt som den strategiske og handlekraftige Claudia. Senest har hun modtaget Lauritzen Fondens ”Believe in You-pris”, som gives til danske skuespiltalenter, der viser stort internationalt potentiale.

Han har vundet pigehjerter i Danske ungdomsfilm, priser på filmfestivaler fra Montreal til Marrakech. Bodilnomineret op til flere gange, samt kåret som ”Shooting Star” på Filmfestivalen i Berlin. Han har været på rollelisten hos Lars von Trier, indspillet videoer med Shaka Loveless og har med sit kunstneriske multitalent, dyrket både skuespillet som musikken.

Nu står de på HamletScenen til august 2017. To funklende stjerner; Natalie Madueño og Cyron Melville i teatrets ultimative roller som Hamlet og Ofelia i Shakespeares Hamlet.

Om forestillingen
Opgør mellem den nye og den gamle verden raser. Økonomisk magt og blåt blod udfordres af viden og dannelse, og forudsigelige hierarkier står for fald, når udvekslingsstudenten Hamlet vender hjem til Kronborg og sin fars begravelse fra universitet i Wittenberg.

Alt er ved det gamle – men ikke Hamlet. Noget er forandret i ham. Han er optændt af tidens dannelsesidealer, og idéen om det moderne, ansvarlige menneske. Som en revolutionær vil han gøre op med korrumperende magtmekanismer og skabe et anti-imperialistisk samfund uden blod på hænderne. Men det evige blodhjul trækker spor.

 

 
Producent: HamletScenen  Medvirkende: Hamlet: Cyron Melville,  Ofelia: Nathalie Madueño  Kunstnerisk Team: Iscenesættelse: Lars Romann Engel Scenografi og kostumedesign: Catia Hauberg Engel  Spillested: Kronborg Slot Verdenspremiere: 1. august kl. 20:00, 2017.Forestillinger: 1. – 18. august, (undtagen mandag d.7. og d. 14. august).Varighed: ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause.


Sprog: Engelsk med danske overtekster  

Kb_billet_nu.png