Presse          Kontakt


ukflag.jpg

 
 
 

Dronning G. Univers
Arbejde og Familie 

Foto: Kim Agersten 
 

Dronning G. er HR-chef med store armbevægelser såvel i arbejdslivet som i familielivet. Tempoet er højt, og ambitionerne er store, men måske rækker de nogle gange også lidt for langt. Til trods for hendes mange livserfaringer er hun nemlig ved at miste pusten.

For er det OK, at arbejdspladsen har en mening om sine medarbejderes privatliv? Og hvornår er man selv privat? Er det OK at netværke til et forældremøde? Og har man overhovedet tid og råd til at omgås mennesker, der ikke bringer os videre?

Med humor og et glimt i øjet sætter Dronning G. fokus på vores moderne liv, og ud fra egne dilemmaer ønsker Dronning G. at tage pulsen på virksomhedernes medarbejdere – og samtidig sætte gang i tanker og samtaler omkring balancen mellem arbejds- og familieliv.

Samtaleshowet Dronning G. Univers præsenteres af den professionelle og erfarne skuespiller Andrea Vagn Jensen. Det underholdende show giver på utraditionel vis indspark til meningsfulde samtaler og samvær i virksomheden, foreningen eller organisationen.
 

ANBEFALINGER

”Andrea Vagn Jensen er fortræffelig i rollen som Dronning G, og hvis vore gæster ikke var vågne, da hun trådte ind af døren på SINTAUR Hotel Frederiksdal, så blev de det – vel og mærke som aftalt – for sent.  Med sin fantastiske irriterende rolle som den dominerende Dronning G, fyldte Andrea Vagn Jensen med sit talkshow, rummet med latter, og grin i 45 minutter, og de få der ikke grinede – må være dem der kunne spejle sig for meget i figuren – og lur mig om så ikke de ”tog lidt ved lære”. Dronning G kan varmt anbefales – god motion til lattermusklerne – og ja måske lærerigt”

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                  -Dorte Mejlby // Projektchef KURSUSLEX
 

FAKTA

FAKTA

Skuespiller: Andrea Vagn Jensen
Koncept - og iscenesættelse: Lars Romann Engel
Tekst: Andrea Vagn Jensen og Lars Romann Engel

Målgruppe: Virksomheder og deres medarbejderer
Varighed:
 50 min.
Antal: Maks. 100 
Spillested: Efter aftale
Spilleperiode:  Hele året

Pris: 15.000,- ekskl. moms
Refusionsgodkendt: Ja
Transport tillæg: Vest for Storebælt 1.500,- ekskl. moms
 

BOOKING

Information og booking: +45 4921 6979 eller via e-mail på pernille@hamletscenen.dk