Presse          Kontakt


ukflag.jpg

PRINS H. UNIVERS
Højre eller Venstre

Foto: Kim Agersten

Prins H. står på tærsklen til at blive voksen. Hans kæreste er lige gået, og en ny stedfar er kommet til. Samtidig ser kroppen måske heller ikke helt ud, som den skal, og selv vennerne er ikke til at kende igen. Så det kan være svært for den unge Prins H. at finde sig selv og sit ståsted.

For hvordan håndterer man det med kærlighed og seksualitet? Og hvad med stærke følelser, som usikkerhed, sorg og vrede? Og er plastikoperationer den bedste løsning, når man ikke er tilfreds med det, man ser i spejlet?

Med humor og glimt i øjet sætter Prins H. fokus på unges liv, og ud fra egne dilemmaer søger han at tage pulsen på sine jævnaldrende - og samtidig sætte gang i deres tanker og skabe rum for samtaler omkring ofte svære emner.

Samtaleshowet Prins H. Univers præsenteres af den professionelle og dygtige skuespiller Christian Bergman. Det underholdende show giver på utraditionel vis indspark til meningsfulde samtaler og samvær blandt unge i udskolingen, ungdomsklubben eller fritids- og sportsforeningen.

FAKTA

FAKTA

Skuespiller: Christian Bergman
Koncept og iscenesættelse:
 Lars Romann Engel
Tekst: Olaf Højgaard og Lars Romann Engel

Målgruppe: 7. - 10. klassetrin
Varighed:
 
50 minutter
Antal: Maks. 100 
Spillested: Efter aftale
Spilleperiode: Hele året
Læringsmateriale: Ja

Pris:
 10.000,- ekskl. moms
2 forestillinger samme dag: 18.000,- ekskl. moms 
Refusionsgodkendt: Ja
Transport tillæg: Vest for Storebælt 1.500,- ekskl. moms
 

BOOKING

Information og booking: +45 4921 6976 eller via e-mail på pernille@hamletscenen.dk