Covid-19 virus

Covid-19 virus

På HamletScenen efterlever vi naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen nøje, så alle vores gæster kan føle sig velkomne. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for publikum at besøge os.

Det er derfor vigtigt for os, at publikum orienterer sig om disse tiltag, hvis man planlægger et besøg hos os.

  • Billettering vil foregå af personale med handsker.
  • Vi pakketerer publikum, efterhånden som disse kommer til teatersalen, hvad enten det er indendørs eller udendørs. Det er derfor vigtigt, at man som publikum ankommer senest 30 min. før forestillingens start.
  • Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder, også selvom der er mindre end 1 meter imellem dem. Grupper bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis, det kan fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester mm.
  • Ved ankomst til vores teatersal, vil der være håndsprit til tilgængelig, før tøjet hænges i garderoben. Det samme gælder, når garderoben forlades og man  træder ind i teatersalen. Her vil der også stå håndsprit klar.
  • Vi beder alle holde god afstand til hinanden både uden for vores huse, i foyeren og når publikum skal ind og ud af salen.
  • Der er desværre ikke mulighed for at tilbyde bemandede garderober. Vi beder om, at publikum benytter vores frie garderober til overtøj. Benyttelse af de frie garderober sker på eget ansvar.
  • Det er muligt at købe billetter og stille spørgsmål til vores kundeservice Billetten på telefon +457020 2096. Desuden kan billetter altid købes i døren. Vi afregner kun med Dankort eller MobilePay, men aldrig kontanter.
  • Ønsker man at købe drikkevarer, kan disse købes før forestillingens start. Bemærk, at der ikke er nogen pause i vores kommende arrangementer, og at det derfor ikke er muligt at bestille drikkevarer til pausen.

Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man føler dig syg eller har symptomer på sygdom. Det er muligt at få refunderet sine billetter, hvis man er syg eller af anden årsag ikke har lyst til at komme i teatret alligevel.

Vi glæder os til, at vi igen kan byde alle vores fantastiske publikummer velkommen igen.

De bedste og varmeste hilsener fra alle os på HamletScenen.