Covid-19

Covid-19

På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.

Tryghed under dit besøg

HamletScenen sørger for grundig rengøring og afspritning før, under og efter arrangementer. Sørg for god håndhygiejne og vask eller afsprit hænder både ved ankomst, og når arrangementet er færdigt.

Vi efterlever naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen nøje, så alle vores gæster kan føle sig velkomne. Sørg for at udvise hensyn til andre gæster og følg HamletScenens samt sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger under besøget:

  • Vis hensyn
  • Hold afstand
  • Sørg for god håndhygiejne med vask eller afspritning af dine hænder
  • Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man føler dig syg eller har symptomer på sygdom.

Hvis du opdager at du er smittet med Covid-19

Hvis du opdager at du er smittet med Covid-19, efter at du har set en forestilling, eller deltaget i et arrangement på HamletScenen, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan bidrage til smitteopsporing og tage kontakt til gæster der har været på teatret samtidig med dig. Kontakt os på info@hamletscenen.dk eller på 4921 6979