Swh-image-1920×1080-small

SHAKESPEARE INTRO HVER AFTEN INDEN FORESTILLING

Hver aften inden forestilling byder HamletScenen velkommen til en Shakespeare intro. Et underholdende og bemærkelsesværdigt galleri af internationale Shakespeareeksperter, som alle spilles af én og samme skuespiller. Et usædvanligt one-man-show om en usædvanlig historie, som for altid vil knytte Shakespeare, Hamlet og Kronborg Slot sammen i ét af verdens største mysterier.

OM SHAKESPEARE WAS HERE

Harrison Stratford, en karakteristisk engelsk Shakespeareforsker, har igennem de sidste to årtier utrætteligt ledt med lys og lygte efter en helt bestemt mursten på Kronborg Slot. En mursten med en særlig håndskreven inskription: Shakespeare was here.

Hans eneste ledetråd og bevis på dens eksistens er et gammelt sort-hvidt fotografi, som han har arvet fra sin oldemor, som besøgte Helsingør med sin familie tilbage i 1890. En mursten, hvis mulige fund vil føre til det definitive bevis for, at William Shakespeare har besøgt Kronborg Slot dengang på Kong Frederik 2’s tid og derfor har fået kendskab til det danske kongehus og har hørt Saxos historie om den hævngerrige vikingeprins Amled. Ved et årligt Shakespearesymposium inviterer Harrison Stratford særligt udvalgte forskere fra hele verden til Kronborg Slot. Her får de lejlighed til at bidrage med nye og interessante vinkler, som underbygger hans egen teori om, at Shakespeare ’really’ was here.

KOM OG OPLEV DETTE SHAKESPEARE ONE-MAN SHOW INDEN AFTENENS PRIMÆRE FORESTILLING*

Producent: HamletScenen
Idé og manuskript: Lars Romann Engel
Medvirkende: Adam Brix

*det er ikke muligt at købe billetter udelukkende til Shakespeare Was Here.

 

SHAKESPEARE WAS HERE ER STØTTET AF

Shakespeare intro på Shakespeare Festival 2018

HVORNÅR    Hver aften inden forestilling Kl. 19.15

VARIGHED    25 minutter

SPROG    Engelsk

UNDERTEKSTER    Dansk 

ALDER    Anbefales fra 12 år og opefter

Harrisons Historie

Shakespeare intro på Shakespeare Festival 2018

HVORNÅR    Hver aften inden forestilling Kl. 19.15

VARIGHED    25 minutter

SPROG    Engelsk

UNDERTEKSTER    Dansk 

ALDER    Anbefales fra 12 år og opefter

SHAKESPEARE INTRO HVER AFTEN INDEN FORESTILLING

Hver aften inden forestilling, byder Hamletscenen velkommen til en Shakespeare intro.  Et underholdende og bemærkelsesværdigt galleri af internationale Shakespeareeksperter, som alle spilles af én og samme skuespiller. Et usædvanligt one-man-show om en usædvanlig historie, som for altid vil knytte Shakespeare, Hamlet og Kronborg sammen i et af verdens største mysterier.

OM SHAKESPEARE WAS HERE

Harrison Stratford, en karakteristisk engelsk Shakespeareforsker, har i gennem de sidste to årtier utrætteligt ledt med lys og lygte efter en helt bestemt mursten på Kronborg Slot. En mursten med en særlig håndskreven inskription: Shakespeare was here.

Hans eneste ledetråd og bevis på dens eksistens, er et gammelt sort-hvidt fotografi han har arvet fra sin oldemor, som besøgte Helsingør med sin familie tilbage i 1890. En mursten, hvis mulige fund vil føre til det definitive bevis for, at William Shakespeare har besøgt Kronborg dengang på Frederik 2’s tid, og derfor har fået kendskab til det danske kongehus og har hørt Saxos historie om den hævngerrige vikingeprins Amled. Ved et årligt Shakespearesymposium, inviterer Harrison Stratford særligt udvalgte forskere fra hele verden til Kronborg. Her får de lejlighed til at bidrage med nye og interessante vinkler, som underbygger hans egen teori om, at Shakespeare ’really’ was here.

KOM OG OPLEV DETTE SHAKESPEARE ONE-MAN SHOW GRATIS INDEN AFTENENS PRIMÆRE FORESTILLING*

Producent: HamletScenen
Idé og manuskript: Lars Romann Engel
Medvirkende: Adam Brix

*det er ikke muligt at købe billetter udelukkende Shakespeare Was Here.

X