ForestillingerSF182

EN FORESTILLING PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

I 2005 producerede The Shanghai Peking Opera Company en Hamlet-forestilling specifikt til Kronborg Slot. Billetterne blev revet væk. Til sommer er forestillingen tilbage under åben himmel på Shakespeare Festival.

Med akrobatiske stunts og fin komik udfolder Shakespeares Hamlet sig gennem kinesisk sang, tale, mime, dans og akrobatik med skuespillere klædt i pragtfulde silkekostumer og dramatiske ansigtsmasker. Glem alt om befamlende psykologi og betvivlede fabuleringer, her er dramaet råt og usødet. ”Hvorfor” er taget ud af ligningen.

Store fortællinger har ingen kulturelle grænser, og det bevises her i en moderne og modig forestilling fra det anerkendte Shanghai Peking Opera Company, som hvert år spiller mere end 300 forestillinger verden over. En absolut unik og sjælden mulighed for at opleve den kinesiske Peking Opera-tradition i Danmark under åben himmel på Kronborg Slot.

KOM TIL  SHAKESPEARE INTRO KL. 19:15 INDEN FORESTILLINGEN

Instruktør: Shi Yukun
Manuskript: Feng Gang
Medvirkende: Fu Xiru, Guo Ruiyue, Chen Yu, Zhao Huan, Zhu Heji, Geng Lu
Producent: Shanghai Jingju Theatre Company
Genre: Kinesisk Opera/Musikteater

HAMLET

praktisk info

SPILLEDAGE:    1.-5. August 2018 Kl. 20.00

VARIGHED:    2 timer 30 min. inkl. pause

PRIS:    140-410 kr.

SPROG:    Kinesisk

OVERTEKSTER:    Dansk og Engelsk

ALDER:    Anbefales fra 12 år og opefter

køb billet

Praktisk info om HAMLET

SPILLEDAGE    1.-5. August 2018 Kl. 20.00

VARIGHED    2 timer 30 min. inkl. pause

PRIS    140-410 kr.

SPROG    Kinesisk

OVERTEKSTER    Dansk og Engelsk

ALDER    Anbefales fra 12 år og opefter

EN FORESTILLING PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

I 2005 producerede The Shanghai Peking Opera Company en Hamlet-forestilling til Kronborg Slot. Billetterne blev revet væk. Til sommer er forestillingen tilbage under åben himmel på Shakespeare Festival.

Med akrobatiske stunts og fin komik folder Shakespeares Hamlet sig ud gennem kinesisk sang, tale, mime, dans og akrobatik med skuespillere klædt i pragtfulde silkekostumer og dramatiske ansigtsmasker. Glem alt om befamlende psykologi og betvivlede fabuleringer, her er dramaet råt og usødet. ”Hvorfor” er taget ud af ligningen.

Store fortællinger har ingen kulturelle grænser og det bevises her i en moderne og modig forestilling, fra det anerkendte Shanghai Peking Opera Company, som hvert år spiller mere end 300 forestillinger verden over. En absolut unik og sjælden mulighed for at opleve den kinesiske Peking Opera-tradition i Danmark, under åben himmel på Kronborg Slot.

KOM TIL GRATIS SHAKEPSPEARE INTRO INDEN FORESTILLINGEN KL. 19.15

Instruktør: Shi Yokun
Manuskript: Feng Gang
Medvirkende: Fu Xiru, Guo Ruiyue, Chen Yu, Zhao Huan, Zhu Heji, Geng Lu
Producent: Shanghai Jingju Theatre Company
Genre: Teaterkoncert/Musikteater

X