Velkommen-image-1920×1080-small

TEATER UNDER ÅBEN HIMMEL – KUNST, KULTUR OG NATUR

I 2018 har Shakespeare Festival leveret friluftsteater på Kronborg Slot i 10 år, og det skal fejres!

Hvert år i august præsenterer HamletScenen Shakespeare Festival friluftsteater på Kronborg Slot i Helsingør på nordspidsen af Sjælland. Forestillingerne er altid iscenesat og opført af nogle af tidens mest anerkendte teaterkunstnere og kompagnier. Scenen bygges hvert år henover voldgraven med smukke Kronborg Slot som bagtæppe. Sammen forener det danske vejr, mågernes skrig og stjernernes blinken kunst, kultur og natur og garanterer, at hver forestilling bliver en magisk oplevelse.

PROGRAM 2018

Shakespeare Festival 2018 byder på teateroplevelser helt ud over det sædvanlige med forestillinger fra hele verden. Vær med, når scenen i år fyldes af smukke kinesiske dragter og masker i Hamlet – The Revenge of Prince Zi Dan, tysk teaterkoncert Searching for William og årets egenproducerede Shakespeare in Concert 2018 samt Shakespeare Was Here.

SHAKESPEARE INTRO HVER AFTEN INDEN FORESTILLING kl. 19.15

Hver aften inden forestilling byder Hamletscenen velkommen til en gratis Shakespeare Introduktion. Et underholdende og bemærkelsesværdigt galleri af internationale Shakespeareeksperter, som alle spilles af én og samme skuespiller. Et usædvanligt one-man-show om en usædvanlig historie, som for altid vil knytte Shakespeare, Hamlet og Kronborg Slot sammen i ét af verdens største mysterier.

NYD EN PICNIC INDEN FORESTILLINGEN PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

Inden forestillingen kan du nyde en dejlig picnic på Prinsessens Bastion under åben himmel med udsigt til både hav og slot på Shakespeare Festival. Bestil vores lækre picnic på forhånd – så kan den afhentes fra kl. 17.30 på dagen for dit besøg. Husk at medbring picnictæppe og/eller campingstole til at sidde på, imens I nyder jeres picnic.

Se årets menu og forudbestil din picnic allerede nu.

Velkommen til Shakespeare Festival 2018 – vi glæder os til at se jer!

 

SHAKESPEARE FESTIVAL ER STØTTET AF

 

HAMLETSCENEN ER STØTTET AF

Helsingør Kommune

Kulturministeriet, Danmark

Program 2018

 

1.- 5. AUGUST 2018 kl. 20.00

HAMLET – THE REVENGE OF PRINCE ZI DAN

Læs mere og køb billetter

 

8.- 12. AUGUST 2018 kl. 20.00

SEARCHING FOR WILLIAM

Læs mere og køb billetter

 

15.- 17. AUGUST 2018 kl. 20.00

SHAKESPEARE IN CONCERT 2018

Læs mere og køb billetter

X