Shakespeare Festival 2017

Shakespeare Festivalen i august 2017 bød endnu en gang på masser af teateroplevelser under åben himmel, denne gang på vores helt eget nye festivalområde på sydsiden af Kronborg Slot.

Mere end 13000 publikummer fra hele verden, 91 forestillinger, 3 forskellige teaterproduktioner, 1 Open Air Cinema, 3.400 stykker smørrebrød, trædukker fra Litauen, 100 år gamle masker fra Japan, 23 dage med både sol og regn, en stor ny udendørsscene bygget ud over voldgraven på Kronborg Slot og størst af alt HamletScenens første internationale opsætning, Hamlet, i co-produktion med London Toast Theatre. Alt i alt; Shakespeare Festival 2017.

Hverken vind eller vejr stoppede publikum i at få en sensommeroplevelse ud over det sædvanelige – en aften under åben himmel, hvor kunst, kultur og natur sikrede, at hver forestilling var en magisk oplevelse. Der blev nydt picnic, med smørrebrød af lokale nordiske råvarer, på udsigtspunktet Prinsessens Bastion med udsigt til havn, himmel og hav. Snakket om stort og småt i teaterbaren, og vigtigst af alt set friluftsteater, hvor solnedgangene var mindst lige så dramatiske som forestillingerne på scenen. Tusind tak til alle vores fantastiske gæster for at se teater i al slags vejr – man kan vist i den grad sige at det danske vejr er Shakespeare-vejr! Vi ses igen til Shakespeare Festival i 2018.

Det sagde publikum:

Nød forestillingen i fulde drag i torsdags, hvor alt gik op i en højere enhed og hvor vejrguderne var med os” – Anne Rydung Dupont, Facebook

Pragtfuld aften i torsdags – nød hvert sekund!” – Lizzie D Andersen, Facebook

Min aften var d 9. august: Vindstille, lunt, smukt solnedgangslys. En aften at huske.” – Nina Ahnfelt-Rønne, Facebook

Shakespeare kan tåle at blive reduceret til essensen – og det var gjort helt rigtigt!”  – Mette Holm, Facebook

 

Læs mere om årets Puppetry forestilling Othello på Shakespeare Festival 2017

X