Grupper

Inviter kollegerne, vennerne eller familien på en helt særlig oplevelse på Shakespeare Festival. Vi hjælper dig med at designe jeres besøg, som både kan være et heldagsarrangement eller en hyggelig aften med friluftsteater på Kronborg Slot. Vi tilbyder muligheden for at tilkøbe en lækker forudbestilt picnic til aftensmaden, der indtages under sommerhimlen på Prinsessens Bastion. Bagefter kan I sammen få en gratis introduktion til aftenens forestilling, inden I finder jer til rette på tribunerne.

Er I interesserede i et heldagsarrangement for jeres gruppe, kan dette nemt lade sig gøre: HamletScenen samarbejder med et udvalg af dygtige underleverandører på at skabe de bedste oplevelser for grupper, der besøger Shakespeare Festival.  Der er for eksempel mulighed for at tilkøbe en omvisning på Kronborg Slot, eller bruge dagen på møder og teambuilding på det lokale Konventum. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med at arrangere bustransport fra ethvert sted i landet til Kronborg Slot og hjem igen.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til jeres oplevelse, kan HamletScenens Mia Møller Larsen kontaktes på mail: mia@hamletscenen.dk eller telefon +45 49226977.

X