Sic-image-1920×1080-small

EN TEATERKONCERT PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

En magisk aften, hvor musikere, sangere og balletdansere går legende til værks og tager utraditionelle metoder i brug, når de mødes under åben himmel i dette års egenproduktion Shakespeare in Concert på Kronborg Slot.

Den nyklassicistiske, normbrydende trombonist og komponist Elias Faingersh tog publikum med storm, da han i 2016 gæstede Shakespeare Festival. Nu vender han tilbage og får denne gang musikalsk og kunstnerisk selskab af messingorkesteret DANIA Brass Ensemble: en gruppe unikke og anmelderroste musikere, som har komponeret deres eget materiale og fortolker andres værker med finesse. På scenen har de inviteret percussionist Jonathan Jakshøj, som skaber kant og opløfter kompositionerne til et andet niveau.

Solodanserinde Susanne Grinder og Solodanser Jon Axel Fransson fra Den Kongelige Ballet har begge et imponerende C.V. og har danset i sublime og følelsesmæssige forestillinger over hele verden. De går sammen i dette års koncert akkompagneret af DANIA Brass Ensemble samt Victor Sørensen og Jean-Hee Lee, som begge er ekstraordinære og prisvindende violinister.

En af verdens få tenorer/haute-contre, Valdemar Villadsen, vil med sin skønne stemme forkæle publikum til det ypperste. Han formår at være på én gang rørende, overraskende, stærk og følsom og synger med en skønhed, som skal opleves.

Tatiana Andersen Camre har skabt smukke kostumer inspireret af motiver fra Kronborg Slot, hovedsageligt med inspiration fra fortællinger fra og omkring dette historiske sted.

Sammen udforsker de William Shakespeares fabelagtige univers og giver vanens magt kamp til stregen. Kom og lad dig overraske under åben himmel på dette års Shakespeare Festival!

 

 

Instruktør: Lars Romann Engel
Komponister: Drage/Andresen, Eilas Faingersh, Johann Sebastian Bach, Pyotr Tchaikovsky, John Dowland, William Byrd, Georg F. Händel, Claudio Monteverdi, Edward Elgar

Balletdansere:  Solodanserinde ved Den Kongelig Ballet Susanne Grinder og Solist ved Den Kongelige Ballet Jon Axel Fransson
Tenor/Haute-Contre: Valdemar Villadsen

Trombonist: Elias Faingersh
Percussionist: Jonathan Jakshøj
Violinister: Jean-Hee Lee
Bratschist: Victor Sørensen
Messingorkester: DANIA Brass Ensemble

Kostumedesigner: Tatiana Andersen Camre
Producent: HamletScenen
Genre: Teaterkoncert

Shakespeare in Concert 2018

Praktisk info

SPILLEDAGE:    15.-17. August 2018 Kl. 20.00

VARIGHED:    2 timer inkl. pause

PRIS:    140-410 kr.

SPROG:    Svensk og Engelsk med Engelske overtekster 

ALDER:    Anbefales fra 12 år og opefter

køb billet

Praktisk info om Shakespeare in Concert 2018

SPILLEDAGE    15.-17. August 2018 Kl. 20.00

VARIGHED    2 timer inkl. pause

PRIS    140-410 kr.

SPROG    Svensk og Engelsk med Engelske overtekster 

ALDER    Anbefales fra 12 år og opefter

EN TEATERKONCERT PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL 2018

Blæsere, balletdansere og en tenor går legende til værks og tager utraditionelle metoder i brug, når de mødes under åben himmel i dette års egenproducerede Shakespeare in Concert på Kronborg Slot.

Den nyklassiske og normbrydende trombonist og komponist Elias Faingersh tog publikum med storm, da han i 2016 gæstede Shakespeare Festival. Nu vender han tilbage og får denne gang musisk og kunstnerisk selskab af messingorkesteret Dania Brass Ensemble, balletdansere fra Den Kongelige Ballet og tenor Valdemar Villadsen, der som en af de eneste i verden også synger haute-contre. Sammen går de i kødet på William Shakespeare fabelagtige univers og giver vanernes magt kamp til stregen. Kom og lad dig overraske under åben himmel på dette års Shakespeare Festival.

KOM TIL GRATIS SHAKEPSPEARE INTRO INDEN FORESTILLINGEN KL. 19.15

Instruktør: Lars Romann Engel
Komponist: Mogens Andresen, Eilas Faingersh
Balletdansere:  Solodanserinde ved Den Kongelig Ballet Susanne Grinder og Solist ved Den Kongelige Ballet Jon Axel Fransson

Trombonist: Eilas Faingersh
Percussion Solist: Jonathan Jakshøj
Violinist: Victor Sørensen og  Jean-Hee Lee

Kostumedesigner: Tatiana Andersen Camre
Producent: HamletScenen
Genre: Teaterkoncert

X