Sange ud af evigheden

Køb billetter
TEATERKORT+ FORDELE

Husk, at der altid er gratis kaffe til forestillingerne, når du har et TEATERKORT+ (dog ikke til dukketeaterforestillinger).

Et TEATERKORT+ koster kun DKK595,00, og så kan du se alle forestillingerne på HamletScenen i 12 måneder frem fra købsdato. Du sparer mere end DKK1000,00.

Ud over at spare mange penge, er der andre fordele. Gratis kaffe er bare én af dem.

 

 

Sange ud af evigheden er en poetisk teaterkoncert, der tager udgangspunkt i en af verdens mest berømte digtsamlinger – Shakespeares Sonetter. Selvom sonnetterne har mere end 400 år på bagen, vækker den almenmenneskelige skrøbelighed stadig genklang, og den komplekse kærlighed, der som intet andet kan bringe os uden for os selv og ind i os selv, rammer stadig en tone i nutiden.

I vanlig Shakespeare-stil stilles der skarpt på det eksistentielle og æstetiske, og gennem sonnetrækken møder vi en digter, for hvem livets mange facetter bringer ham både lykke og ulykke. Kunst, natur og meget andet kommer i spil, når kærligheden beskues og nydes, høres og frygtes, men også når skrøbeligheden viser sig i form af livsforagt og selvhad.

Teaterkoncerten iscenesættes af makkerparret instruktør Rolf Heim og scenograf Sisse Jørgensen, som begge har vundet flere priser for deres musik-dramatiske arbejde. Tue West, der har seks udgivelser og flere musikpriser bag sig, er i skrivende stund i gang med at forme det musikalske fundament til teaterkoncerten.

KREATIVT TEAM
MEDVIRKENDE: Tue West m. fl.
INSTRUKTION: Rolf Heim
SCENOGRAFI Sisse Jørgensen
MANUSKRIPT: Frit efter William Shakespeare

PRAKTISK INFO

SPILLEPERIODE:
08. – 26. marts 2022
Spiller alle dage kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00

SCENE:
Forestillingen spiller i ‘Thaliasalen’

FORESTILLINGSLÆNGDE:
1 time og 20 minutter uden pause

SPROG:
Der bliver talt dansk i forestillingen

ALDER:
14+

OBS:
Indendørsforestilling

BILLETPRISER:
239 – 309 kr. inklusiv billetgebyr
Køb HamletScenens TEATERKORT+ til kr. 595,00 og spar mere end kr. 1000,00! Der er 8 forestillinger i denne sæson.

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen