Shakespeare festival 2021

TEATERKORT+ FORDELE

Husk nu at der altid er gratis kaffe til forestillingerne når du har et TEATERKORT+

Et TEATERKORT+ koster kun kr. 595,00 og så kan du se alle forestillingerne på HamletScenen i 12 månbeder frem, fra købsdato. Du sparer mere end kr. 1000,00.

Udover at spare mange penge er der andre fordele, gratis kaffe er bare én af dem.

GENSTART KULTUREN-TILBUD TIL DE HURTIGE!
Køb dit Teaterkort+ inden d. 15. maj og inviter en gratis gæst med til en valgfri forestilling.

SHAKESPEARE FESTIVAL

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT SHAKESPEARE FESTIVAL I 2021 ER ANDERLEDES END DEN PLEJER – DEN ER NEMLIG DANSK! FORESTILLINGERNE ER IKKE TEKSTET.

LÆS OM ÅRETS FORESTILLNGER HER

Shakespeare Festival er friluftsteater hvor kunst, kulturarv og natur forenes i en højere enhed og skaber en unik oplevelse.

Festivalscenen er bygget hen over voldgraven, hvor Kronborg Slot agerer som bagtæppe. Det altid omskiftelige danske vejr, mågernes skrig og stjernernes blinken er alle respekterede medspillere, der sikrer, at hver forestilling er en næsten magisk oplevelse.

Hver aften inden forestillingen kan du nyde en forudbestilt picnic på Kronborg Slot og Fæstnings grønne områder.

I over 200 år har Shakespeares karakterer udfoldet sig på Kronborg i alt fra hævntragedier til kærlighedskomedier, og hvert år i august kan du opleve scenekunstnere og teaterkompagnier i verdensklasse på både dansk og engelsk videreføre traditionen, når HamletScenen præsenterer Shakespeare Festival.

HamletScenen har siden 2008 løftet arven fra verdens ældste Shakespeare-teatertradition, som blev grundlagt i 1816 lige her på Hamlets eget slot, Kronborg. Med Shakespeare Festival står vi i spidsen for fejringen af William Shakespeares forfatterskab.

Forestillingerne, der præsenteres, er alle iscenesat og opført af nogle af tidens mest anerkendte og nyskabende scenekunstnere og kompagnier. Det er originale og overraskende værker, men alle med den genkendelige bund af Shakespeares eviggyldige temaer, der foldes ud for publikum.

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION MED ANDRÉ ANDERSEN

Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15. Hvis du køber billetter til en af forestillingerne på Shakespeare festival, vil du modtage mere info om introen i den infomail du modtager forud for dit besøg.

PRAKTISK INFO

SPILLEPERIODE:
06. – 22. november 2021

SCENER:
Læs under hver enkelt forestilling på hvilken scene den spiller og om den er udendørs eller indendørs.

CORONAVIRUS:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.