Teaterkort+

Et TEATERKORT+ giver dig gratis adgang til alle HamletScenens forestillinger i et år fra købsdato. Både udendørsforestillingerne på Shakespeare Festival og indendørs forestillingerne i løbet af året. *læs særligt om Juliets birthday Bash længere nede på siden.
I sæson 2022/2023 præsenterer vi følgende forestillinger:

INDENDØRSFORESTILLINGER I THALIASALEN
Marts 2022: Teaterkoncert med Tue West – Sange ud af evigheden
November/December 2022: familie dukketeater-juleforestilling – Helligtrekongersaften
Marts 2023: Juliets Birthday Bash: en madteaterforestilling

UDENDØRSFORESTILLINGER PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL
Juli 2022: Hamlet med  Shakes (dem fra Ørstedsparken)
Juli 2022: Romeo og Julie
August 2022: Hamlet, Prince of Denmark

*Juliets Birthday Bash er en madteaterforestilling, og der er derfor ansat en professionel kok til opgaven. Det betyder, at kun teaterdelen er gratis med et TEATERKORT+
På denne ene forestilling er der egenbetaling ud over billetprisen. Egen/merbetalingen er kr. 350. Dette beløb dækker over appetizer, 3-retters menu og vine til maden.

Klik på kassen “køb billetter” for at købe TEATERKORT+

FORESTILLINGER & LOCATION
Med TEATERKORT+ har du adgang til samtlige af HamletScenens forestillinger – både egenproduktioner og gæstespil. HamletScenen ligger på det smukke Kronborg i nord, og kortet giver dig adgang til forestillinger året rundt. Sommerens forestillinger spilles på Shakespeare festivalen, som er under åben himmel. Det er nogle virkelig magiske aftener, hvor man forud for forestillingen kan nyde en picnic på Kronborgs smukke grønne volde.

Udover forestillinger vil der i hver sæson være andre arrangementer såsom rundvisninger og premiereinvitationer samt andre aktiviteter. Der vil være særlige events i forbindelse med forestillinger, som kun er for kortholdere.

Et kort fuld af forestillinger og fordele

FORESTILLINGER
Med TEATERKORT+ har du adgang til samtlige af HamletScenens forestillinger – både egenproduktioner og gæstespil. Udover forestillinger vil der i hver sæson være andre arrangementer og aktiviteter, og der vil være særlige events i forbindelse med forestillinger, som kun er for kortholdere.

FORDELE
Der vil til alle forestillinger være gratis frisklavet kaffe (dog ikke til dukketeaterforestillinger) samt andre fordele, som tilføjes løbende. Ydermere har vi lavet fordelagtige aftaler med nogle af vores naboer på Kulturhavnen. Vi håber, at I også vil besøge dem.

Strandvejsristeriet: 10%
Café Kadetten: 10%
Kronborg Slot: 20% på indgang til Kronborg Slot
Værftets Madmarked: 20% på drikkevarer

GÅ I TEATRET SAMMEN
Det er dejligt at gå i teatret sammen. Er I flere, der har et TEATERKORT+, kan I nemt reservere plads ved siden af hinanden. Aktivér blot alle kortnumre, når I booker og husk at medbringe hver jeres TEATERKORT+, når I skal i teatret.

GYLDIGHED
TEATERKORT+ bliver automatisk fornyet et år efter købsdato. Kortet koster kun DKK695,00.