Teaterkort+

DEN PERFEKTE JULEGAVE ER OPLEVELSER SAMMEN!

Giv dig selv og dine kære et TEATERKORT+ i julegave og få et år fuld af oplevelser sammen på HamletScenen. TEATERKORT+ er gyldigt et år fra købsdato.

SÆRPRIS I DECEMBER
Køb 2 stk. TEATERKORT+ i december for KUN kr. 999,00 Spar altså kr. 191,00. Tryk på kassen herover hvor der står “køb billetter” for at købe dine TEATERKORT+

Klik på kassen “køb billetter” for at købe TEATERKORT+

FORESTILLINGER & LOCATION
Med TEATERKORT+ har du adgang til samtlige af HamletScenens forestillinger – både egenproduktioner og gæstespil. HamletScenen ligger på det smukke Kronborg i nord og kortet giver dig adgang til forestillinger året rundt. Sommerens forestillinger spilles på Shakespeare festivalen som er under åben himmel. Det er nogle virkelig magiske aftener hvor man forud for forestillingen kan nyde en picnic på Kronborgs smukke grønne volde.

Udover forestillinger vil der i hver sæson være andre arrangementer så som rundvisninger og premiereinvitationer samt andre aktiviteter. Der vil være særlige events i forbindelse med forestillinger, som kun er for kortholdere.

FORDELE
Der vil til alle forestillinger være gratis frisklavet kaffe (dog ikke til dukketeaterforestillinger) samt andre fordele, som tilføjes løbende. Ydermere har vi lavet fordelagtige aftaler med nogle af vores naboer på Kulturhavnen. Vi håber, at også I vil besøge dem.

Et kort fuld af forestillinger og fordele

FORESTILLINGER
Med TEATERKORT+ har du adgang til samtlige af HamletScenens forestillinger – både egenproduktioner og gæstespil. Udover forestillinger vil der i hver sæson være andre arrangementer og aktiviteter, og der vil være særlige events i forbindelse med forestillinger, som kun er for kortholdere.

FORDELE
Der vil til alle forestillinger være gratis frisklavet kaffe (dog ikke til dukketeaterforestillinger) samt andre fordele, som tilføjes løbende. Ydermere har vi lavet fordelagtige aftaler med nogle af vores naboer på Kulturhavnen. Vi håber, at I også vil besøge dem.

Strandvejsristeriet: 10%
Café Kadetten: 10%
Kronborg Slot: 20% på indgang til Kronborg Slot
Værftets Madmarked: 20% på drikkevarer

GÅ I TEATRET SAMMEN
Det er dejligt at gå i teatret sammen. Er I flere, der har et TEATERKORT+, kan I nemt reservere plads ved siden af hinanden. Aktivér blot alle kortnumre, når I booker og husk at medbringe hver jeres TEATERKORT+, når I skal i teatret.

GYLDIGHED
TEATERKORT+ gælder i et år fra købsdato. Kortet koster kun DKK595,00, og besparelsen er dermed mere end DKK1.000,00.