Frivillige & jobmuligheder

Frivillige & jobmuligheder

Frivillig hos HamletScenen

Vi er altid på udkig efter nye teaterentusiaster, der vil hjælpe os med den daglige drift af HamletScenen året rundt. Som frivillig bliver du en del af teatrets mangeartede processer på tværs af teatrets faste personale og freelancere.

Vores frivillige

Som frivillig på HamletScenen får du en masse gode oplevelser, og bliver en del af et fantastisk sammenhold med en helt særlig stemning, som vi sætter stor pris på.

Derudover får du erfaring med værtskab, planlægning af events, afvikling og teaterproduktion, samt selvfølgelig også særlige privilegier, som pladser på gæstelisten og personalepriser i baren når du selv er publikummer. Vi tør godt love du altid går hjem fra din vagt med kroppen fuld af inspiration og gode vibrationer.

En gang i kvartalet mødes vi til en fælles planlægningsdag, som altid er en mandag kl. 17-19. Her introduceres nye frivillige til vores gruppe, vi diskuterer fremtidige events, planlægger næste kvartals opgaver, spiser og hygger sammen.

Vil du være med på holdet?

Hvis du også har lyst til at være frivillig, så send en mail til os eller kom forbi en aften, hvor der er forestilling, og få en snak med dem der er på vagt. Inkludér gerne, hvor meget tid, du kan lægge i arbejdet, særligt ønskede opgaver, tidligere erfaring og lidt om dig selv.

Vi har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Publikumsværter ifm. afvikling af forestillinger
  • Planlægning og afvikling af årlige mini-events
    • fx sæsonlancering på Shakespeares Fødselsdag 23. april
  • Assistance til markedsføringsaktiviteter
  • Assistance til fundraising-aktiviteter
  • Formidling og rundvisninger året rundt

Frivilligaftale

Beslutter du dig for at blive frivillig på teatret, udarbejdes der en frivilligaftale mellem HamletScenen og dig som frivillig, som begge parter underskriver. Dette er nødvendigt, for at du som frivillig er dækket af HamletScenens forsikring.

Enhver kan søge om at blive frivillig. Dog er aldersgrænsen for frivillige 18 år. Det frivillige arbejde er ulønnet.

Interesseret? Skriv til vores mail: frivillig@hamletscenen.dk

Ledige stillinger

Vi har p.t. ingen ledige stillinger.