Shakespeare festival

Shakespeare festival

VELKOMMEN TIL SHAKESPEARE FESTIVAL 2022

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere 3 fantastiske forestillinger på årets Shakespeare Festival fra d. 29. juli – 7. august.

I år er der både dansksprogede og engelsksprogede forestillinger.

Shakespeare Festival er friluftsteater og det altid omskiftelige danske vejr, mågernes skrig og stjernernes blinken er alle respekterede medspillere, der sikrer, at hver forestilling er en næsten magisk oplevelse.

Hver aften inden forestillingen kan du nyde en forudbestilt picnic på Kronborg Slot og Fæstnings grønne områder.

 PROGRAM – SHAKESPEARE FESTIVAL 2022

THE COMEDY OF HAMLET – eller fake it until you make it
29. juli – 31. juli
Spiller kl. 20.00

ROMEO AND JULIET and other catastrophic love affairs
30. – 31. juli
Spiller kl. 16.00

HAMLET prince of Denmark
3. august – 7. august
Spiller kl. 20.00

OM SHAKESPEARE FESTIVAL

I over 200 år har Shakespeares karakterer udfoldet sig på Kronborg i alt fra hævntragedier til kærlighedskomedier og hvert år i august kan du opleve scenekunstnere og teaterkompagnier i verdensklasse videreføre traditionen når HamletScenen præsenterer Shakespeare Festival.

HamletScenen har siden 2008 løftet arven fra verdens ældste Shakespeare-teatertradition som blev grundlagt i 1816 lige her på Hamlets eget slot, Kronborg. Med Shakespeare Festival står vi i spidsen for fejringen af William Shakespeares forfatterskab under åben himmel med alt hvad det indebærer af spektakulære shows, scenemagi og sensommervejrets lunefuldhed som en til tider nådesløs, men altid smuk medspiller.

Forestillingerne der præsenteres, er alle iscenesat og opført af nogle af tidens mest anerkendte og nyskabende scenekunstnere og kompagnier fra både ind- og udland. Det er originale og overraskende værker, men alle med den genkendelige bund af Shakespeares eviggyldige temaer, der foldes ud for publikum på den store scene bygget hen over voldgraven. Med Kronborg knejsende i baggrunden og solen sidste striber der oplyser sommeraftenen, er hver forestilling med garanti en unik, næsten magisk oplevelse.

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION
Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15. Hvis du køber billetter til en af forestillingerne på Shakespeare festival, vil du modtage mere info om introen i den infomail du modtager forud for dit besøg.