Billetter

Billetter

Billetsalget til Shakespeare Festival 2020 åbner i foråret 2020. Billetter til HamletScenens forestillinger købes her på siden, hos billetkontoret på 70202096 eller på service@billetten.dk. I festivalperioden fra d. 1. august til og med d. 23. august kan der købes billetter i teaterbaren.

Har du brug for at tale med vores billetkontor, kan du rette direkte henvendelse til Billetten på +45 70202096 eller på service@billetten.dk

Hamlets Time: forestillingen sælges som turnéforestilling. Kontakt HamletScenen
Hamlet Short Cut: forestillingen sælges som miniforestilling. Kontakt HamletScenen
Shakespeare Was Here: forestillingen sælges som miniforestilling. Kontakt HamletScenen

Rabatter

Er du en del af en gruppe på mere end 10 personer, under 25 år eller studerende, så læs om rabatstruktur her: www.teaterbilletter.dk.

Gruppebilletter

Ønsker du at booke et særarrangement eller høre om mulighederne i forbindelse med en forestilling på HamletScenen, kontakt da Salgs- og Marketingansvarlig Mia Møller Larsen på: mia@hamletscenen.dk.

Ledsagerordning

Kørestolsbrugere kan gratis medbringe en ledsager, der kan fremvise et officielt ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer eller Dansk Blindesamfund. Ønsker du at bestille billet til kørestolsbruger og ledsager, bedes du rette direkte henvendelse til billetkontoret på +45 70202096 eller på service@billetten.dk.

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort til HamletScenens forestillinger, og gavekortene kan bestilles her på hjemmesiden.

Udsættelse, aflysning og refundering

HamletScenen aflyser ikke forestillinger på forhånd i tilfælde af dårligt vejr. Beslutningen om eventuel udsættelse eller aflysning som følge af dårligt vejr tages tidligst ved forestillingens start. Hvis det regner, kan der forekomme forsinkelser og mindre afbrydelser i 10-15 minutter, hvorefter forestillingen gennemføres. I dette tilfælde ombyttes eller refunderes billetterne naturligvis ikke.

Hvis der gøres ophold i forestillingen med en forventet opklaring i løbet af 45 minutter, udsættes forestillingen i højst 45 minutter. I dette tilfælde refunderes billetterne ikke.

Hvis opholdet i forestillingen er længere end 45 minutter, må forestillingen aflyses. I dette tilfælde gælder følgende retningslinjer: aflyses forestillingen, inden der er spillet 30 minutter i alt, refunderes billetterne ved det oprindelige salgssted. Hvis forestillingen har spillet mere end 30 minutter i alt, refunderes billetterne ikke.

Handelsbetingelser og gebyrer

Der bliver pålagt et billetgebyr på 20,00 kr. pr. billet samt et ordregebyr på 5,00 kr. pr. ordre.
Læs handelsbetingelser og gebyrer for billetter købt via billetten.dk
Læs handelsbetingelser og gebyrer for billetter købt via Teaterbilletter.dk