Billetter

Billetter

Billetsalget til Shakespeare Festival 2020 åbner i foråret 2020. Billetter til HamletScenens forestillinger købes her på siden, hos billetkontoret på 70202096 eller på service@billetten.dk. I festivalperioden fra d. 1. august til og med d. 23. august kan der købes billetter i teaterbaren.

Har du brug for at tale med vores billetkontor, kan du rette direkte henvendelse til Billetten på +45 70202096 eller på service@billetten.dk

Hamlets Time: forestillingen sælges som turnéforestilling. Kontakt HamletScenen
Hamlet Short Cut: forestillingen sælges som miniforestilling. Kontakt HamletScenen
Shakespeare Was Here: forestillingen sælges som miniforestilling. Kontakt HamletScenen

Rabatter

Er du en del af en gruppe på mere end 10 personer, under 25 år eller studerende, så læs om rabatstruktur her: www.teaterbilletter.dk.

Gruppebilletter

Ønsker du at booke et særarrangement eller høre om mulighederne i forbindelse med en forestilling på HamletScenen, kontakt da Salgs- og Marketingansvarlig Mia Møller Larsen på: mia@hamletscenen.dk.

Ledsagerordning

Kørestolsbrugere kan gratis medbringe en ledsager, der kan fremvise et officielt ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer eller Dansk Blindesamfund. Ønsker du at bestille billet til kørestolsbruger og ledsager, bedes du rette direkte henvendelse til billetkontoret på +45 70202096 eller på service@billetten.dk.

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort til HamletScenens forestillinger, og gavekortene kan bestilles her på hjemmesiden.

Udsættelse, aflysning og refundering

HamletScenen aflyser ikke forestillinger på forhånd i tilfælde af dårligt vejr. Beslutningen om eventuel udsættelse eller aflysning som følge af dårligt vejr tages tidligst ved forestillingens start. Hvis det regner, kan der forekomme forsinkelser og mindre afbrydelser i 10-15 minutter, hvorefter forestillingen gennemføres. I dette tilfælde ombyttes eller refunderes billetterne naturligvis ikke.

Hvis der gøres ophold i forestillingen med en forventet opklaring i løbet af 45 minutter, udsættes forestillingen i højst 45 minutter. I dette tilfælde refunderes billetterne ikke.

Hvis opholdet i forestillingen er længere end 45 minutter, må forestillingen aflyses. I dette tilfælde gælder følgende retningslinjer: aflyses forestillingen, inden der er spillet 30 minutter i alt, refunderes billetterne ved det oprindelige salgssted. Hvis forestillingen har spillet mere end 30 minutter i alt, refunderes billetterne ikke.

Handelsbetingelser og gebyrer

Der bliver pålagt et billetgebyr på 10,00 kr. pr. billet samt et ordregebyr på 5,00 kr. pr. ordre.
Læs handelsbetingelser og gebyrer for billetter købt via billetten.dk
Læs handelsbetingelser og gebyrer for billetter købt via Teaterbilletter.dk

Priser
Billettens pris er inklusiv moms.

Ordregebyr
Der pålægges hver ordre et ordregebyr på DKK 10,00.
Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Forsendelse
Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition.
Billettens sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes. Det er derfor ikke nødvendigt at sende brevet anbefalet. Du behøver altså ikke være hjemme, når billetterne kommer med posten. Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres.
Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes.
I det tilfælde refunderes hele billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Billetter, der er købt via domænet billetten.dk, refunderes ved henvendelse til Billetten A/S, Birkemosevej 7A , 1. sal, 6000 Kolding. Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig.
Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Forbehold
Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.
 
BILLETTEN A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE EVENTS.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve eventet, skal rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du ikke er tilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på service@billetten.dk.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 13, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Sprog
Alle kontrakter indgås på dansk.

Betalingskortgebyr – Gælder kun firmakort og kort udstedt udenfor EU
Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet. I listen herunder kan du se de gældende takster. BEMÆRK: Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms.

Korttype:Pris:
Dankort, VISA/Dankort 0 – 50,00 kr.0,88 DKK
Dankort, VISA/Dankort 50,01 – 100,00 kr.1,38 DKK
Dankort, VISA/Dankort over 100,001,74 DKK
MasterCard udstedt i Danmark1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)
MasterCard udstedt i udlandet1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
VISA1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
VISA Electron udstedt i Danmark1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

BEMÆRK: Vedr. gebyr på betalingskort

Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms

Købssummen trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS/Euroline, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: service@billetten.dk.

Dataansvarlig:
HamletScenen
Kronborg 13
3000 Helsingør
CVR 31360587