Shakespeare Festival 2021

Køb picnic
TEATERKORT+ FORDELE

Husk, at der altid er gratis kaffe til forestillingerne, når du har et TEATERKORT+ (dog ikke til dukketeaterforestillinger).

Et TEATERKORT+ koster kun DKK595,00, og så kan du se alle forestillingerne på HamletScenen i 12 måneder frem fra købsdato. Du sparer mere end DKK1000,00.

Ud over at spare mange penge, er der andre fordele. Gratis kaffe er bare én af dem.

GENSTART KULTUREN-TILBUD TIL DE HURTIGE!
Køb dit TEATERKORT+ inden d. 5. maj og invitér en gratis gæst med til en valgfri forestilling (gælder dog ikke ‘Romeo + Julie’ og ‘Sange ud af evigheden’).

EN ANDERLEDES SHAKESPEARE FESTIVAL I 2021

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere 5 fantastiske danske forestillinger på årets Shakespeare Festival fra d. 6. – 22. august. Den eneste forestilling, der er tekstet på årets festival, er Romeo + Julie. Den er tekstet på dansk.

Her er forestillinger for både store og små samt for hele familien. Shakespeare Festival er friluftsteater og indendørsteater, hvor kunst, kulturarv og natur forenes i en højere enhed og skaber en unik oplevelse.

Det altid omskiftelige danske vejr, mågernes skrig og stjernernes blinken er alle respekterede medspillere, der sikrer, at hver udendørsforestilling er en næsten magisk oplevelse.

Hver aften inden forestillingen kan du nyde en forudbestilt picnic på Kronborg Slot og Fæstnings grønne områder. Bestil picnic her

 PROGRAM – SHAKESPEARE FESTIVAL 2021
OTHELLO / dukketeater / 6. – 22. august / 8+ / udendørs / Info om forestilling her
ABSOLUTE SHAKES VOL. 6 / komedie / 6. – 8. august / 14+ / Info om forestillingen her
ROMEO + JULIE / tragedie / 11. – 14. august / 15+ / udendørs / info om forestilling her
STORMEN / danseforestilling / 17. – 21. august / 15+ / indendørs /Info om forestilling her
HAMLET SOLO / monologdrama / 22. august / 15+ / indendørs / Info om forestilling her

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION MED ANDRÉ ANDERSEN
Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15. Hvis du køber billetter til en af forestillingerne på Shakespeare festival, vil du modtage mere info om introen i den infomail du modtager forud for dit besøg.

 

SPILLEPERIODE:
06. –  22. august 2021
Othello spiller kl. 13.00. Alle andre forestillinger spiller kl. 20.00

FORESTILLINGSLÆNGDE:
Varierer fra forestilling til forestilling

SPROG:
De fleste forestillinger bliver gennemført på dansk. I ‘Romeo + Julie’ bliver der både talt talt dansk og tysk (med danske overtekster), og dukketeaterforestillingen ‘Othello’ samt danseforestillingen ‘Stormen’ er begge non-verbale 

ALDER:
Der er forestillinger for børn og voksne samt for hele familien

OBS:
I år er der både indendørs og udendørsforestillinger på Shakespeare Festival

BILLETPRISER:
50 – 309 kr. inklusiv billetgebyr.
Køb HamletScenens TEATERKORT+ til kr. 595,00 og spar mere end kr. 1000,00! Der er 8 forestillinger i denne sæson, og hvis du køber dit TEATER+ kort inden den 5. maj, kan du gratis invitere en gæst med til en forestilling. Gælder dog ikke ‘Romeo + Julie’ og ‘Sange ud af evigheden’.

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen