Shakespeare Festival 2022

TEATERKORT+ FORDELE

Husk, at der altid er gratis kaffe til forestillingerne, når du har et TEATERKORT+

Et TEATERKORT+ koster kun DKK595,00, og så kan du se alle forestillingerne på HamletScenen i 12 måneder frem fra købsdato. 

Ud over at spare mange penge, er der andre fordele. Gratis kaffe er bare én af dem.

 

VELKOMMEN TIL SHAKESPEARE FESTIVAL 2022 – FORESTILLING OG PICNIC UNDER ÅBEN HIMMEL

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere 3 fantastiske udendørsforestillinger på Shakespeare Festival fra d. 29. juli – 7. august. 

I år er der både dansksprogede og engelsksprogede forestillinger.

Hver aften inden forestillingen kan du nyde en forudbestilt picnic på Kronborg Slot og Fæstnings grønne områder. Læs om picnic her

 

PROGRAM – SHAKESPEARE FESTIVAL 2022

THE COMEDY OF HAMLET – eller fake it until you make it
29. juli – 31. juli: spiller kl. 20.00
Forestillingen er på dansk og uden overtekster

ROMEO AND JULIET and other catastrophic love affairs
30. – 31. juli: spiller kl. 16.00
Forestillingen er på engelsk og er uden overtekster

HAMLET, Prince of Denmark
3. august – 7. august: spiller kl. 20.00
Forestillingen er på engelsk og er med overtekster

 

OM SHAKESPEARE FESTIVAL
I over 200 år har Shakespeares karakterer udfoldet sig på Kronborg i alt fra hævntragedier til kærlighedskomedier, og hvert år i august kan du opleve scenekunstnere og teaterkompagnier i verdensklasse videreføre traditionen, når HamletScenen præsenterer Shakespeare Festival.

HamletScenen har siden 2008 løftet arven fra verdens ældste Shakespeare-teatertradition, som blev grundlagt i 1816 lige her på Hamlets eget slot, Kronborg. Med Shakespeare Festival står vi i spidsen for fejringen af William Shakespeares forfatterskab under åben himmel med alt, hvad det indebærer af spektakulære shows, scenemagi og sensommervejrets lunefuldhed som en til tider nådesløs, men altid smuk medspiller.

Forestillingerne der præsenteres, er alle iscenesat og opført af nogle af tidens mest anerkendte og nyskabende scenekunstnere og kompagnier fra både ind- og udland. Det er originale og overraskende værker, men alle med den genkendelige bund af Shakespeares eviggyldige temaer, der foldes ud for publikum på den store scene bygget hen over voldgraven. Med Kronborg knejsende i baggrunden og solen sidste striber, der oplyser sommeraftenen, er hver forestilling med garanti en unik, næsten magisk oplevelse.

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION
Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til, hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15 og varer cirka 15 minutter.


SHAKESPEARE FESTIVAL 2022 STØTTES AF

SPILLEPERIODE:
29. juli –  07. august 2022

FORESTILLINGSLÆNGDE:
Varierer fra forestilling til forestilling

SPROG:
Engelsk og dansk, både med og uden overtekster

ALDER:
12+

OBS:
Forestillingerne på Shakespeare Festival er udendørs