Festival Picnic

Til vores forestillinger på Shakespeare festival kan man altid bestille økologiske og hjemmelavede picnics fra Café Kadetten.
Nyd den der hvor du afhenter: Ved Brohuset eller på Kronborgs smukke grønne volde før forestillingerne og husk tæppe til at sidde på.

BESTIL JERES PICNIC HER

 

FISK & KYLLING:
Fiskefrikadeller med grov remoulade, land kylling med syltede urter og grøn pesto. Hertil ost med garniture og Kadettens hjemmebagte rugbrød, knækbrød samt smør.
Kr. 149,00

SALAT MED KYLLING:
Salat med kål, couscous, grillede svampe, kylling, solsikkekerner og sennepsdressing samt humus der serveres separat. Hertil hjemmebagt grovbrød samt smør.
Kr. 109,00

VEGETARBØF:
Bøf af enten flækærter eller rødbede med chutney, marineret rødbedesalat med rygeostcreme og  mini spinattærte med tomat og rødløg. Hertil Kadettens hjemmebagte grovbrød samt smør.
Kr. 149,00

VEGETARSALAT:
Salat med kål, couscous, grillede svampe, solsikkekerner og sennepsdressing samt humus der serveres separat. Hertil hjemmebagt grovbrød samt smør.
Kr. 89,00

 

BØRNEMENU (op til 10 år)

KYLLING:
Kadettens hjemmebagt brød, smør, skinke, grøn snack samt et stykke frugt.
Kr. 65,00

SKINKE:
Kadettens hjemmebagt brød, smør, kylling, grøn snack samt et stykke frugt.
Kr. 65,00

 

PRAKTISK INFO VEDR. PICNIC

BESTILLING:
Picnic skal bestilles senest 48 timer før du skal i teatret. Bestil picnic her.

AFHENTNING:
På dagen hvor du skal i teatret, kan du afhente din picnic i Brohuset som ligger på venstre hånd lige inden man kommer til porten der er hovedindgangen til Kronborg Slot.

PICNIC TIL AFTEN-FORESTILLINGER:
Picnic kan afhentes mellem kl. 17.30-19.00.

PICNIC TIL DAGS-FORESTILLINGER:
Picnic kan afhentes mellem kl. 11.00-12.30

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen