Horatios stand-up show

DENNE FORESTILLING ER STØTTET AF REALDANIAS BYD INDENFOR-PULJE OG DERFOR ER DER 28 GRATIS BILLETTER TIL HVER FORESTILLING.

De gratis billetter bookes via først-til-mølle princippet og når du vælger billetterne, skal du vælge dem der hedder “byd indenfor”.

Det kan godt være, at Hamlet er prins af Danmark og derfor kræver sin del shine og spot på rigets scener, men hans bedste ven Horatio har et budskab, som må frem i rampelyset. I øvrigt er han også rigtig godt træt af altid at være henvist til kulissen som sin berømte vens sidekick.

Efter en del spekulation over, hvilke psykologiske konsekvenser det kan have at sidde fast i sin rolle i en tragedie, der nærmest er blevet loopet i 400 år, er det nu på tide at trække tæppet til side.

Derfor er Horatio gået “all in” på at lave “Horatios Stand-up Comedy Show”. Ikke nok med, at han har arrangeret, at Kronborg agerer bagtæppe for forestillingen, så har han også overtalt Hamlet, Gertrud, Claudius og resten af sit royale entourage til at være med.

Spørgsmålet er bare, om det rent faktisk vil lykkes for Horatio og hans lille trup at bryde 400 års tragedie med grin, når de samtidig skal jonglere med mord, dysfunktionelle familiemønstre, intriger og en konstant overhængende trussel om invasion fra…. Norge?

Se, hvordan Horatio styrer sin brogede flok af komikere sikkert igennem aftenen i Horatios Stand-up Comedy Show.

 

KREATIVT TEAM
MEDVIRKENDE: Jakob Vibild, Paul Stack, Sofie Skriver, Jakob Svendsen
INSTRUKTØRKONSULENT: Martin Zarp
SCENOGRAFKONSULENT: Catia Hauberg
LYD OG LYS: Yaw Darko
KOSTUMIER: Hanne Mørup
MANUSKRIPT: Teamet
PRODUCENT: HamletScenen & WeBuild

 

 

PRAKTISK INFO

SPILLEPERIODE:
09. – 21. november 2021
Spiller alle dage kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00

SCENE:
Forestillingen spiller i ‘Thaliasalen’

FORESTILLINGSLÆNGDE:
2 timer inklusiv pause

SPROG:
Der bliver talt dansk i forestillingen

ALDER:
14+

OBS:
Indendørsforestilling

BILLETPRISER:
105 – 175 kr. inklusiv billetgebyr
Køb HamletScenens TEATERKORT+ til kr. 595,00 og spar mere end kr. 1000,00! Der er 8 forestillinger i denne sæson.

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen