Laura Drasbæk og Thure Lindhardt døber roser

Det er i år 20 år siden, at publikum kunne opleve skuespillerne Thure Lindhardt og Laura Drasbæk i rollerne som henholdsvis Hamlet og Ofelia i HamletScenens egenproduktion af Shakespeares Hamlet på Kronborg i 2004.

Og da årets Hamlet-forestilling på Elsinore Shakespeare Festival 2024 opføres af britiske The Lord Chamberlain´s Men, der i år fejrer 20-års jubilæum som teaterkompagni, synes det oplagt, at netop Thure Lindhardt og Laura Drasbæk skal forestå en unik rosedåb af to nyudviklede roser – der navngives Prince Hamlet Rose og Ophelia Rose og som efterfølgende kan købes worldwide – ved en særlig VIP-reception inden The Lord Chamberlain´s Mens premiereforestilling af Hamlet den 7. august 2024 på Kronborg.

Det er rørende at blive mindet om den tid, vi havde dengang“, udtaler Laura Drasbæk, der ligesom Thure Lindhardt er stolt over at skulle forestå denne unikke begivenhed på Kronborg.

Jeg glæder mig meget til at komme og navngive en rose opkaldt efter den til alle tider nok mest berømte dansker, prins Hamlet“, tilføjer den snart 50-årige Lindhardt, der sammen med Drasbæk tilbage i 2004 skabte overskrifter og forrygende anmeldelser med deres præstationer i HamletScenens uovertrufne og meget succesfulde version af Shakespeares udødelige tragedie om den danske prins på Kronborg.

Thure Lindhardt, Hamlet 2004
Laura Drasbæk, Ophelia 2004