Om Shakespeare Festival

Om Shakespeare Festival

Hvert år i august kan du opleve originalt Shakespeareteater under åben himmel. Scenen er bygget over voldgraven og har smukke Kronborg Slot som imponerende bagtæppe. På festivalpladsen er der 660 pladser, og teaterbaren er åben fra kl. 16.00 samt i forestillingens pause. Der kan købes kolde og varme drikke, snacks samt program.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din forestilling eller dit besøg, kontakt da venligst HamletScenen på telefon +45 4921 6979 eller info@hamletscenen.dk.

Vejr

Alle forestillinger opføres under åben himmel på Shakespeare Festival, så husk både varmt og vind- og vandtæt tøj! Når mørket sænker sig, kan det blive køligt. Kommer du afsted uden passende påklædning, kan der købes varme tæpper og regnslag i teaterbaren.

Find vej og P-info

ADRESSE: Kronværksbyen, Kronborg Slot, 3000 Helsingør

AFSTANDE: Vær opmærksom på, at der både fra station og parkeringspladser er 10-15 minutters gang ind på Kronborg Slot, hvor Shakespeare Festivalens scene ligger.

PARKERING: Der er betalingsparkering ved Helsingør Kulturværft og ved indgangen til Kronborg Slot (Grønnehave). Kørestolsbrugere får adgang til særskilt parkering tæt på scenen, så længe de har et officielt handicapskilt til parkering udstedt af Danske Handicaporganisationer eller Dansk Blindesamfund. Festivalpersonalet vil anvise vej til parkeringen ved ankomst.

Picnic, bestilling og afhentning

Vores picnic er altid frisklavet af lokale, økologiske råvarer. Den skal forudbestilles senest 2 dage inden dit besøg og kan afhentes hos Café Kadetten, som også ligger i Kronværksbyen, mellem kl. 18.00 og 19.00 på selve dagen. Nyd din mad på slottets smukke grønne volde og husk tæpper til at sidde på, da der kun findes få borde og bænke.

Café Kadetten har kun et begrænset antal pladser inden døre, og de kan ikke reserveres på forhånd. Hvis du vælger at spise din forudbestilte picnic hos Café Kadetten, må du ikke selv medbringe drikkevarer.

Hvis du har spørgsmål vedrørende picnic til en større gruppe, kontakt da Salgs- og Marketingansvarlig Mia Møller Larsen fra HamletScenen.

Handelsbetingelser

Priser
Billettens pris er inklusiv moms.

Ordregebyr
Der pålægges hver ordre et ordregebyr på DKK 5,00.
Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Forsendelse
Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition.
Billettens sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes. Det er derfor ikke nødvendigt at sende brevet anbefalet. Du behøver altså ikke være hjemme, når billetterne kommer med posten. Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres.
Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes.
I det tilfælde refunderes hele billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Billetter, der er købt via domænet billetten.dk, refunderes ved henvendelse til Billetten A/S, Birkemosevej 7A , 1. sal, 6000 Kolding. Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig.
Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Forbehold
Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.
 
BILLETTEN A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE EVENTS.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve eventet, skal rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du ikke er tilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på service@billetten.dk.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 13, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Sprog
Alle kontrakter indgås på dansk.

Betalingskortgebyr – Gælder kun firmakort og kort udstedt udenfor EU
Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet. I listen herunder kan du se de gældende takster. BEMÆRK: Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms.

Korttype:Pris:
Dankort, VISA/Dankort 0 – 50,00 kr.0,88 DKK
Dankort, VISA/Dankort 50,01 – 100,00 kr.1,38 DKK
Dankort, VISA/Dankort over 100,001,74 DKK
MasterCard udstedt i Danmark1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)
MasterCard udstedt i udlandet1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
VISA1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)
VISA Electron udstedt i Danmark1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

BEMÆRK: Vedr. gebyr på betalingskort

Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms

Købssummen trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS/Euroline, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: service@billetten.dk.

Dataansvarlig:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96