HAMLET STUDIO

HAMLET STUDIO

24.02.2021 -. 13.03.2021

HAMLET STUDIO – TALENTSKOLE PÅ KRONBORG

Vi er af samme stof, som drøm

Gennem livet befinder vi os ofte i stormvejr, vi skal navigere igennem. Måske drømmer vi om at komme nye steder hen eller være noget andet. Når stormen har lagt sig, skal vi finde vej, ud og hjem. Stormen har flyttet os. Vi ser tingene i et nyt lys, drømmer om nye veje, befinder os i en ny virkelighed, som vi skal forholde os til. Indtil uvejret rammer igen.

STORMEN er en fysisk forestilling om drømme, skæbner og stormvejr. Det kan være uoverskueligt for alle, unge som ældre, at befinde sig midt i orkanens øje. Forestillingen husker os på, at selv der, hvor det ser allerværst ud, kan vi tage skæbnen i egen hånd og komme hjem.

Vi er drømmene, og drømmene skal ingen tage fra os

Koreograf Antonio Quiles har mange års erfaring fra Europa, Asien samt Syd- og Nordamerika, både som danser og koreograf indenfor contemporary dance og inkluderende scenekunst. Han er ansat som underviser og koreograf hos det spanske internationalt anerkendte dansekompagni Danza Mobile, hvor han underviser og udvikler forestillinger med dansere med funktionsnedsættelser.

Glad Teater har siden 2006 fungeret som professionel platform for inkluderende scenekunst. Teatret har eget ensemble med pt. 15 skuespillere og producerer med stor succes forestillinger til det danske teaterpublikum, hvor en del af de udøvende kunstnere på scenen har funktionsnedsættelser. Glad Teater turnerer med deres forestillinger både nationalt og internationalt.

Glad Teater og HamletScenen deler den kunstneriske vision om, at den inkluderende scenekunst skal være med til at udvikle fremtidens teater og have en ligeværdig placering i det scenekunstneriske landskab. STORMEN er det første led i et længerevarende, kunstnerisk og politisk samarbejde.

MEDVIRKENDE Performere fra Glad Teaters ensemble m.fl.
KOREOGRAF Antonio Quiles
SCENOGRAF Johan Kølkjær
LYDDESIGNER Rune Abel
KONSULENTER Lars Romann Engel og Lars Werner Thomsen

PRODUCENT
Hamletscenen & Glad Teater

SPILLEPERIODE:
D. 24. februar  – D. 13. marts 2021
Onsdag – fredag kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00
Lørdag kl. 15.00. Dørene åbner kl. 14.00

Fra 12 år+

FORESTILLINGSLÆNGDE:
Ca. 60 minutter uden pause

BILLETPRISER:
150 – 220 kr. + billetgebyr