Picnic og teater under åben himmel
Har I har planer om en teatertur til Kronborg i det dejlige sommervejr – så bestil en af vores lækre picnic-boxe for både voksne og børn – lige til at tage med, når I ankommer.
For mange er et besøg på den traditionsrige Elsinore Shakespeare Festival forbundet med en hyggelig picnic på Kronborgs smukke volde med familie og venner eller kolleger. Her kan I sammen nyde en dejlig picnic på Prinsessens Bastion med formidabel udsigt til Sverige, Øresund og Helsingør. Herefter træder I direkte ind i Shakespeares univers, hvor I først har mulighed for at opleve en gratis og underholdende Shakespeare Intro – inden aftenens højdepunkt – selve teaterforestillingen på den spektakulære udendørsscene VOLDGRAVEN placeret i vandet og med Kronborg som majestætisk bagtæppe.
HAMLET & OPHELIA PICNIC-BOX
- Hamlet Picnic-box (kød)
225,00 pr. pers. Minimum 2 pers. = kr. 450,00* - Ophelia Picnic-box (vegetar)
175,00 pr. pers. Minimum 2 pers.= kr. 350,00*
Picnicboxe skal forhåndsbestilles minimum 1 dag (24 timer) før teaterforestilling.
HAMLET PICNIC-BOX (kød)
- Dagens ovnbagte fisk med citrontimian, tomat, krydderolie med fennikelsalat og pimentcreme
- Røget Lakse”salat” med syltede mini pebere og urtecreme og ristede hampefrø
- Spicy oksetimaler på rød spidskålssalat med hjemmesyltede bolsjebeder, ristede kerner og æble
- Dansk Quinoasalat med sprøde urter og ovnbagt svamp med mandelpesto
- Kylling ”saltimbocca” med parmaskinke farseret med tomat og mozzarella – ovnbagt Butternutgræskar med herbes de provence
- Nye kartofler vendt i sennepspersilledressing med syltede løg
- Hjemmebagte gurkemejeboller med ærtehummus
OPHELIA PICNIC-BOX (vegetar)
- Artiskokbund ”salat” med sprælske rødder, krydderurteemulsion, ristede peanuts, sesam og Hampefrø
- Eksotisk sorte rissalat med syltede minipebere, majs og grønt
- Spicy vegetartimbaler på rød spidskålssalat med hjemmesyltede bolsjebeder, ristede kerner og æble
- Dansk Quinoasalat med sprøde urter og ovnbagt svamp med mandelpesto
- Nye kartofler vendt i sennepspersilledressing med syltede løg
- Dagens ost med majs/riskiks
- Hjemmebagte gurkemejeboller med ærtehummus