Absolute Shakes vol. 6

ET ANMELDERROST GÆSTESPIL FRA FOLKETEATRET PÅ
SHAKESPEARE FESTIVAL

Teaterkompagniet SHAKES forestilling Absolute Shakes Vol. 6 er et remix af det allerbedste fra Shakespeares univers. Det er Shakespeare til folket – både nybegynderen og den garvede entusiast. I allerbedste “Absolute” ånd vil forestillingen samle det bedste af det bedste fra Shakespeares tekster, og lave en collage på tværs af genrer og temaer. Et folkeligt Shakespeare opsamlingsalbum med alle hans hitsingler der til alle tider, igen og igen har toppet scenekunstens Billboard Top 100.

Pakket ned i to ombyggede ladcykler kører forestillingen i bogstavelig forstand ind på scenen og udfolder Shakespeares ekvilibristiske leg med dobbeltbetydninger af ord, ordspil, ironi, skønne metaforer, vittigheder og gribende enetaler. Publikum præsenteres på hæsblæsende og humørfyldt vis for Shakespeares evne til skiftevis at få os til at holde vejret, fælde en tåre eller bryde sammen i latter, og for hans evne til at skabe et helt unikt bånd imellem sine hovedpersoner og publikum. En publikumskontakt som var af absolut afgørende betydning i datidens teater, og som teaterkompagniet SHAKES har genoplivet og udviklet lige siden teatrets begyndelse.

SHAKES favner det brede og har gjort det siden deres første forestilling Comedy of Errors i en skaterhal på Vesterbro i 2014. De er et kollektiv af kunstnere, som ønsker at gøre Shakespeare folkelig og tilgængelig for alle, ved at få ham ud af teaterstøvet og ned på gadeplan. Derfor er de også altid garant for gennemførte genfortolkninger, hvor modige iscenesættelser i utraditionelle omgivelser, kreative kostumer og energimættet skuespil er hovedingredienserne.

Med et ønske om at fusionere Shakespeares ædle tradition med alskens nutidig pop, mode og slang, er en forestilling af SHAKES altid en anderledes, uventet og underholdende oplevelse, som man ikke finder andre steder. Der bliver kort sagt budt på en teaterfest i øjenhøjde og alle er inviteret til at tage del i løjerne.

KREATIVT TEAM
MEDVIRKENDE: Karin B. Heinemeier, Anders Budde Christensen, Patricia Schumann & Mikkel Arndt
INSTRUKTION: Petrea Søe
SCENOGRAFI: Julie Forchhammer
MANUSKRIPT: Thomas Markmann frit efter Shakespeare
PRODUCENT: Folketeatret

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION MED ANDRÉ ANDERSEN
Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15. Hvis du køber billetter til en af forestillingerne på Shakespeare festival, vil du modtage mere info om introen i den infomail du modtager forud for dit besøg.

 

PRAKTISK INFO

SPILLEPERIODE:
06., 07. & 8. august 2021
Spiller alle dage kl. 20.00. Dørene åbner kl. 18.00

SCENE:
Der spilles på scenen
‘Voldgraven’

FORESTILLINGSLÆNGDE:
Ca. 60 minutter uden pause

SPROG:
Der bliver talt dansk i forestillingen

ALDER:
12+

OBS:
Udendørsforestilling på Shakespeare Festival

BILLETPRISER:
105 – 175 kr. inklusiv billetgebyr
Køb HamletScenens TEATERKORT+ til kr. 595,00 og spar mere end kr. 1000,00! Der er 8 forestillinger i denne sæson.

PICNIC: 
Til vores forestillinger på Shakespeare festival kan der bestilles picnics. De økologiske og frisklavede picnics sælges af vores dygtige samarbejdspartner og nabo: Café Kadetten. Bestil din picnic her

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen