Hamlet Solo

EN EGENPRODUKTION PÅ SHAKESPEARE FESTIVAL

Tragedien om den danske prins skåret helt ind til benet. I dette one-man show inviteres publikum helt tæt på en lille scene, når Hamlets skarpe ordforråd serverer det ene tungesmæld efter det andet. Hans indre kamp og store spørgsmål om livet samt døden står stærkt og uindpakket.

HAMLET SOLO er en intens, nærværende og humoristisk Hamlet introduktion, der på alle måder bekræfter, at Hamlet ikke kun er for kultureliten.

 

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION MED ANDRÉ ANDERSEN
Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15. Hvis du køber billetter til en af forestillingerne på Shakespeare festival, vil du modtage mere info om introen i den infomail du modtager forud for dit besøg.

KREATIVT TEAM
MEDVIRKENDE: André Andersen
ISCENESÆTTELSE: Sune Svankier
SCENOGRAFI: Nikolaj H. Trap
MANUSKRIPT: André Andersen, frit efter Shakespeare
PRODUCER: HamletScenen

PRAKTISK INFO

SPILLEPERIODE:
22. august 2021
Spiller kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00

SCENE:
Forestillingen spiller i ‘Thaliasalen’

FORESTILLINGSLÆNGDE:
Ca. 50 minutter uden pause

SPROG:
Der bliver talt dansk i forestillingen

ALDER:
15+

OBS:
Indendørsforestilling på Shakespeare Festival

BILLETPRISER:
105 – 175 kr. inklusiv billetgebyr.
Køb HamletScenens TEATERKORT+ til kr. 595,00 og spar mere end kr. 1000,00! Der er 8 forestillinger i denne sæson.

PICNIC:
Til vores forestillinger på Shakespeare festival kan der bestilles picnics. De økologiske og frisklavede picnics sælges af vores dygtige samarbejdspartner og nabo: Café Kadetten. Bestil din picnic her.

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen