Stormen

EN CO-PRODUKTION MED GLAD TEATER

Vi er af samme stof, som drømme gøres af

På en øde ø skyller tre mennesker på land, våde og forkomne. Vinden hyler og pisker, de tre hvirvles op, bliver skubbet, adskilt og blæst omkuld af den stærke vind. De er midt i stormvejret, på ukendt land. De må finde ud og gøre det nye, ukendte til hjem.

Gennem livet befinder vi os ofte i stormvejr, vi skal navigere igennem. Måske drømmer vi om at komme nye steder hen eller være noget andet. Når stormen har lagt sig, skal vi finde vej, ud og hjem. Stormen har flyttet os. Vi ser tingene i et nyt lys, drømmer om nye veje, befinder os i en ny virkelighed, som vi skal forholde os til. Indtil uvejret rammer igen.

STORMEN er en fysisk forestilling om drømme, skæbner og stormvejr. Det kan være uoverskueligt for alle, unge som ældre, at befinde sig midt i orkanens øje. Forestillingen husker os på, at selv der, hvor det ser allerværst ud, kan vi tage skæbnen i egen hånd og komme hjem.

Vi er drømmene, og drømmene skal ingen tage fra os

Koreograf Antonio Quiles har mange års erfaring fra Europa, Asien samt Syd- og Nordamerika, både som danser og koreograf indenfor contemporary dance og inkluderende scenekunst. Han er ansat som underviser og koreograf hos det spanske internationalt anerkendte dansekompagni Danza Mobile, hvor han underviser og udvikler forestillinger med dansere med funktionsnedsættelser.

Glad Teater har siden 2006 fungeret som professionel platform for inkluderende scenekunst. Teatret har eget ensemble med pt. 15 skuespillere og producerer med stor succes forestillinger til det danske teaterpublikum, hvor en del af de udøvende kunstnere på scenen har funktionsnedsættelser. Glad Teater turnerer med deres forestillinger både nationalt og internationalt.

Glad Teater og HamletScenen deler den kunstneriske vision om, at den inkluderende scenekunst skal være med til at udvikle fremtidens teater og have en ligeværdig placering i det scenekunstneriske landskab. STORMEN er det første led i et længerevarende, kunstnerisk og politisk samarbejde.

 

GRATIS SHAKESPEARE INTRODUKTION MED ANDRÉ ANDERSEN
Hver aften inden forestilling på Shakespeare festival, er der gratis Shakespeare intro. Det er en kort og underholdende lille indflyvning til hvad Shakespeare og Kronborg overhovedet har med hinanden at gøre. Den starter kl. 19.15. Hvis du køber billetter til en af forestillingerne på Shakespeare festival, vil du modtage mere info om introen i den infomail du modtager forud for dit besøg.

 

KREATIVT TEAM
MEDVIRKENDE: Janick Pihl Nielsen, Dan Roland Lund og Piet Gitz-Johansen
KOREOGRAFI: Antonio Quiles
SCENOGRAFI: Sir Grand Lear
MUSIK & LYDDESIGN: Daniel Fogh
LYSDESIGN & SPECIAL EFFECTS: Henrik Bank
IDE & KONCEPT: Antonio Quiles & Lars Werner Thomsen
KONSULENTER: Lars Romann Engel og Lars Werner Thomsen
PRODUCENT: Hamletscenen & Glad Teater

 

STØTTET AF:

 

PRAKTISK INFO

SPILLEPERIODE:
17. – 21. August 2021
Spiller alle dage kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00

SCENE:
Indendørsforestilling i ‘Thaliasalen’

FORESTILLINGSLÆNGDE:
Ca. 60 minutter uden pause

SPROG:
Forestillingen er nonverbal

ALDER:
Fra 12 år+

OBS:
Indendørsforestilling på Shakespeare Festival

BILLETPRISER:
70 – 220 kr. + billetgebyr
Køb HamletScenens TEATERKORT+ til kr. 595,00 og spar mere end kr. 1000,00! Der er 8 forestillinger i denne sæson.

PICNIC:
Til vores forestillinger på Shakespeare festival kan der bestilles picnics. De økologiske og frisklavede picnics sælges af vores dygtige samarbejdspartner og nabo: Café Kadetten. Bestil din picnic her

COVID-19:
På HamletScenen tager vi både publikums og ansattes sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Vi er grundige og klar til at tage imod vores gæster. Du kan trygt booke billetter til vores forestillinger og arrangementer – alt er næsten, som det plejer at være. Vi har indført en række tiltag, som skal gøre det trygt for gæster at besøge os.
Læs mere her: Covid-19 – Hamletscenen